Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUNJEN MAKSIMIR

Kockasta euforija: Za utakmicu s Ukrajinom prodano više od 23.000 ulaznica!

navijači
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
21.03.2017.
u 11:42

Pet dana prije utakmice Hrvatska - Ukrajina rasprodane su sve raspoložive ulaznice za zapad i istok (zapad gore ne smije se prodavati jer ne zadovoljava kriterije), ostalo ih je manje od 2000 za sjevernu tribinu!

Zaželjeli su se navijači svoje reprezentacije, zaželjeli su se onog divnog osjećaja kako je gledati i bodriti Modrića, Mandžukića, Rakitića i ostale asove u kockastom! Tog osjećaja kojeg su u kvalifikacijskim utakmicama zbog huligana bili lišeni dvije godine, podsjeća Goal.

I HNS je, nakon izleta s previsokim cijenama ulaznica (prije svega previsokim s obzirom na standard i komfor stadiona), došao k pameti pa stavio razumnu, pristupačnu cijenu.

Ishod? Pet dana prije utakmice Hrvatska - Ukrajina rasprodane su sve raspoložive ulaznice za zapad i istok (zapad gore ne smije se prodavati jer ne zadovoljava kriterije), ostalo ih je manje od 2000 za sjevernu tribinu!

Što znači da je prodano više od 23.000 ulaznica! A najavljuje se kako će na jugu biti 2000 ukrajinskih navijača.

>> Velika legenda upozorava Ševčenka: Mogli biste 'izgorjeti' protiv Hrvatske u Maksimiru

Komentara 4

BO
borac2525
15:05 21.03.2017.

Sve za Hrvatsku!!!

AM
Ameise
16:28 21.03.2017.

Ako netko pocne bengalke palit odmah ga krenut udarat,to cu ja barem uradit ako bude blizu mene.

KA
kažemja
15:51 21.03.2017.

Bijelo crvena , moja Hrvatska !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije