Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Kek: Nećemo biti bahati, ali nećemo se ni bojati Feyenoorda!

Matjaž Kek
Foto: Goran Kovacic/pixsell
22.10.2014.
u 18:12

– Bit će to još jedna velika utakmica, dolazi nam veliki protivnik koji je zapisan u povijest ovog natjecanja. Ovo je priznanje i za nas, znači da smo došli do razine na kojoj možemo igrati protiv takvih protivnika

Rijeku sutra očekuje novi europski ispit. Nakon odlične utakmice i remija protiv branitelja naslova Seville, na Kantridu stiže još jedan europski velikan – Feyenoord, osvajač Europskog kupa 1970. i dvostruki pobjednik Kupa UEFA ( 1974. i 2002.).

– Bit će to još jedna velika utakmica, dolazi nam veliki protivnik koji je zapisan u povijest ovog natjecanja. Ovo je priznanje i za nas, znači da smo došli do razine na kojoj možemo igrati protiv takvih protivnika. Želimo pobjedu, želimo odigrati veliku utakmicu. No, ne smijemo zaboraviti kako je sve počelo, gdje smo mi, koji su naši uvjeti, a koji njihovi... Ali kad krene, utakmica počinje s 0:0 –rekao je trener Rijeke Matjaž Kek pa nastavio:

– Dolazi velikan europskog nogometa, i ekipa i publika su to zaslužili. Nećemo biti bahati, ali nećemo se ni bojati, respekt Feyenoordu, ali isto sam se pripremao za Lekenik kao i sada za Feyenoord. Ipak, znam da je riječ o sjajnoj momčadi. Što se tiče bodova, 11. prosinca ćemo podvući crtu i vidjeti što smo napravili, nisam sada u stanju da od igrača imperativno tražim pobjedu. Računice su za vas novinare, mi idemo od utakmice do utakmice i cilj je dobiti svaku.

Vratio se opet na sutrašnju utakmicu.

– Kažu da će se i nama nekad posrećiti, ali ja to ne gledam tako. Ti to moraš zaslužiti, u svim segmentima, od prve do 90. minute. Veseli me što gradimo veliku Rijeku u svim segmentima. To je znak da se ide naprijed i to je veliko priznanje igračima zbog ovoga gdje su doveli Rijeku. Pozivam navijače na ovaj veliki spektakl, volio bih da se proda još ovo malo ulaznica što je ostalo. Imamo svoje želje, motive i ciljeve.

S trenerom Kekom na konferenciji je bio i Ivan Tomečak.

– Šef je rekao sve, moramo dati maksimum, dati sve od sebe i natopiti dres znojem. Ako damo maksimum, ako nakon utakmice budemo znali da je to sve što smo mogli, bit ćemo zadovoljni.

>>Kek: Na Korzu sam bio dva puta, a divim se Gipsu i Milesu Davisu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije