Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svađa zbog dresa

Kapetanu pred nosom uzeo Zlatanov dres: Pokazao je manjak poštovanja!

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters (Ilustracija)
19.07.2014.
u 15:45

Ibrahimovićev dres prvi je dograbio novi igrač Leipziga Terrence Boyd iako ga je silno želio kapetan Daniel Frahn koji je veliki Zlatanov obožavatelj.

Nakon Lionela Messija svađu suparničkih igrača izazvao je i Zlatan Ibrahimović! I to zbog čega... pomutnju je izazvao njegov dres prilikom razmjene nakon utakmice.

Naime, još se pamti svađa igrača Bayera iz Leverkusena nakon susreta s Barcelonom u Ligi prvaka koji su se posvađali oko toga tko će dobiti Messijev dres. Sada su se takve scene dogodile i nakon prijateljske utakmice u Leipzigu u kojoj je domaćin pobijedio moćni PSG 4:2.

Uz ispunjene tribine i veliku pobjedu za navijače njemačkog drugoligaša sve je bilo idilično do trenutka kad je počela razmjena dresova. Ibrahimovićev dres prvi je dograbio novi igrač Leipziga Terrence Boyd iako ga je silno želio kapetan Daniel Frahn, veliki Zlatanov obožavatelj.

 

- Boydov potez pokazuje manjak poštovanja, no nema ljutnje - neuvjerljivo je ustvrdio Frahn.

Ipak, Boyd se u svlačionici ispričao, a Frahna je drugim dresom želio utješiti i sam Ibrahimović, međutim momčad PSG-a odjurila je prema Parizu pa će kapetan Leipziga morati čekati na novu priliku.

>>Ibrahimović progovorio na francuskom, suigrači prasnuli u smijeh

>>Ibrahimović: Zašto bi PSG doveo Ronalda ili Messija kad ima Zlatana?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije