Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO NA POLJUDU

Kalinić se pomirio da ostaje u Hajduku, a Milić vjerojatno odlazi u Rusiju

Lovre Kalinić
Ivo Cagalj/PIXSELL
25.01.2016.
u 17:18

Čiste glave krenuo je na pripreme u Tursku, želi na proljeće zadržati reprezentativnu formu, a nakon Eura će opet pokušati pronaći dobar ugovor u inozemstvu.

Na pripreme Hajduka krenuli su svi igrači koji su u zadnje vrijeme pregovarali oko transfera u inozemstvo: Lovre Kalinić, Goran Milović, Andrija Balić i Hrvoje Milić, a trener Damir Burić nada se da će sva četvorica i na proljeće biti u konkurenciji za njegovu momčad.

Kako danas stoje stvari, Andrija Balić jedini je blizu transfera u inozemstvo. Ponuda Udinesea je konkretna, pregovara se još o nekim detaljima poput bonusa i dinamike isplate, no velika je mogućnost da će se transfer realizirati u narednih nekoliko dana, pa bi se on, poput Pašalića prije dvije zime, vratio ranije od ostatka momčadi.

Lovre Kalinić pomirio se sa činjenicom da zbog problema s radnom dozvolom neće u ovom prijelaznom roku napraviti transfer života u Aston Villu. Čiste glave krenuo je na pripreme u Tursku, želi na proljeće zadržati reprezentativnu formu, a nakon Eura će opet pokušati pronaći dobar ugovor u inozemstvu.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Lovre Kalinić s bonusima najskuplji u povijesti kluba

Komentara 4

Avatar Titanov sin
Titanov sin
18:14 25.01.2016.

Čekaj, največi transfer u povijesti kluba, tri igrača prodana za 10 milijuna eura, već se slavilo, pio šampanjac, na rivi orgije u znak blagostanja. Realnost, prodalo se najboljeg igrača za, kad se sve skine, 250 000 eura. HAHAHAHA živio namaa naš hajdug i predsjednik propaliteta gos. brbljić. hahahaha

Avatar peet
peet
18:59 25.01.2016.

Brbljo, LJPV, Lekic i Rilov spremaju proglas u kojem optuzuju HNS i ZM, liga nije regularna jer hajdug ne moze biti prvak...to sto prodaju sve igrace i to za kikiriki to nema veze. Zivio narodni hajduk, samoupravljanje torcide i crni tici!!!!

DO
dommar36
18:09 25.01.2016.

kale je mlad..ima vremena..kvalitetan je i ne bojim se za njega..samo da ga ne uniste....pozdrav od jednog dinamovca...svako dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije