Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrači moraju platiti

Kakva kazna! Hajduku oduzeti bodovi, Brbić i članovi NO-a godinu dana suspendirani...

Marin Brbić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
18.12.2014.
u 15:37

Svi igrači koji su bilo u zapisniku moraju platiti po tri tisuće kuna, dok je odbačen postupak protiv Igora Tudora, Gorana Vučevića i Krešimira Mikulandre

Disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević odlučio je o kaznama za Hajduk zbog neodigranog derbija. Nakon što je povjerenik za natjecanje Josip Brezni utakmicu registrirao sa 3:0 za Dinamo i od Hajduka tražio da hrvatskom prvaku nadoknadi štetu, Vlajčevićeva kazna još je veća.

Kaznio je Hajduk oduzimanjem tri boda, predsjednik kluba Marin Brbić i četiri člana nadzornog odbora splitskog kluba, Ljubo Pavasović – Visković, Vjekoslav Hrabar, Ante Majić i Nikola Koceić – Bilan, dobili su godinu dana zabrane rada u nogometu.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Svi igrači koji su bilo u zapisniku (L. Kalinić, G. Milović, A. Vršajević, M. Anđelković, A. Maglica, M. Maloča, Z. Nižić, T.S. Sušić, J. E. Kouassi, D. Mezga i A. Milevskiy) moraju platiti po tri tisuće kuna, dok je odbačen postupak protiv Igora Tudora, Gorana Vučevića i Krešimira Mikulandre.

Na stranicama HNL-a objavljeno je da su kazne izrečene sukladno odredbama članka 70. Disciplinskog pravilnika HNS-a.

>>Brbić: Savezu svaka čast, kako je samo brz kad je Hajduk u pitanju

Komentara 138

IS
istina00
15:46 18.12.2014.

e pa bravo! dosta je više tog bezobrazluka da rade što hoće, igraju utakmice ako hoće, a ako neće poberu se doma, bacaju baklje, trgaju stolice, gađaju protivničke navijače i igrače itd. .... najveće zlo u hajduku je baš brbić koji uporno stvara konflikte sa HNS-om, dinamom i svima, a samo da prikrije katastrofalne rezultate hajduka pod njegovim vodstvom! nadam se da će hajduk napokon izabrati korektne ljude koji žele suradnju, a ne konflikte te da će se hajduk vratiti na puteve stare slave

EF
epic.flyer
15:49 18.12.2014.

Tako im i treba, dosta je tog nesportskog ponašanja: mi radimo što hoćemo, igramo kad hoćemo, bacamo baklje,trgamo stolice i nitko nam ništa ne može! Odabrali ste biti nogometaši,budite nogometaši..odmaknite se od politike i ne dozvolite nikome da vas ucjenjuje!

Avatar cluesblues
cluesblues
16:10 18.12.2014.

hajduk (brbic u ime kluba) je kod dobivanja licence potpisal suglasnost i obvezu postivanja svih tijela i komisija, kao i svih pravila i propisa 1. hnl - dakle u hajduku su itekako bili svjesni da neigranjem rade jedan od najtezihh prekrsaja u 1. hnl-u i da ce kazne bit u najmanju ruku velike (a mogle su bit i vece), medjutim svejedno su ih svjesno prekrsili, i jos se poslije bahatili na poljudu i rugali se ostatku lige glumeci nekakve heroje vjerujuci da za njih ne vrijedi ono sta su sami potpisali i sta vrijedi za ostale klubove - eto im sad...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije