Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH

Kadeti Rijeke pobjednici međunarodnog Future talents cupa

Kadeti Rijeke
NK Rijeka
29.04.2016.
u 21:01

Pogotke za Rijeku u finalu protiv Sparte postigli su Emanuel Črnko (16'), Franko Kovačević (18') i Matej Šantek (68').

Kadeti Rijeke pobjednici su Future talents cupa, jakog međunarodnog turnira, održanog u Budimpešti. Izabranici Damira Jagačića u finalu pobijedili su Spartu Prag 3:1, a Franko Kovačević proglašen je najboljim igračem završnice turnira.

Pogotke za Rijeku u finalu protiv Sparte postigli su Emanuel Črnko (16'), Franko Kovačević (18') i Matej Šantek (68').

Rijeka je na putu do prvog mjesta u četvrtfinalu pobijedila Sturm Graz 6:5 (0:0) nakon izvođenja jedanaesteraca, dok je u polufinalu svladala Partizan 3:0.

Prvi dio turnira odigran je krajem rujna i početkom studenog prošle godine. Rijeka je tada u skupini pobijedila Wislu Krakow 4:0, Ferencvaros 2:0, te je izgubila od Club Bruggea 0:1.

RIJEKA: Lovro Majkić, Benjamin Ivančević, Frane Vidović, Dominik Mulac, Toni Srok, Ivan Lepinjica, Emanuel Črnko, Matej Šantek, Franko Kovačević, Mateo Dunić, Jakov Mioč, Patrik Mohorovičić, Ivan Modrić, Matej Vuk, Luka Mikulica, Nino Mohorovičić, Josip Mitrović, Dino Dukađin. Trener: Damir Jagačić.

Komentara 1

AP
apoxiomen007
22:10 29.04.2016.

bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije