Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez incidenata!

Kada igra Hrvatska, to mora biti svetinja!

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Davor Javorović/PIXSEL
28.03.2015.
u 11:22

Mnogi bruje kako postoji opasnost da utakmica s Norveškom bude prekinuta

Sjećanja na San Siro još su tako živa, nažalost ne zbog odlične predstave izabranika Nike Kovača, o tome nitko i ne govori. Glavna su tema bili huligani koji su travnjak zasuli bakljama i tukli se s policijom. Nisu ni krili namjeru – prekid utakmice. Da, to je onaj rat s HNS-om, o čemu svi sve znamo.

Ali, na terenu su Srna, Modrić, Rakitić, Mandžukić i ostali hrvatski nogometni heroji, na terenu je reprezentacija Hrvatske. I ona ne zaslužuje ta sjećanja na San Siro. Kako li se samo jadno osjećao izbornik Niko Kovač dok je te tipove zamaskiranih lica molio da prestanu bacati baklje. Hrvatska ne zaslužuje ni ono o čemu svi bruje, ali javno šute, da postoji velika opasnost da utakmica s Norveškom bude prekinuta.

Strah od toga što će huligani, skriveni iza nekih svojih ratova, napraviti je velik. Ne, to nam ne treba, jer protiv Norveške igra Hrvatska. Nitko ne može poreći da puno toga ne štima u našoj ligi, od vladavine jednog čovjeka, jednog kluba, pa do sudačkih pogrešaka, raznih lobija, interesnih skupina...

Puno toga u našem nogometu je u slijepoj ulici, ali reprezentacija nije, ona je na širokoj cesti, kroči uspravno. Kako smo neki dan bili ponosni dok je pola milijarde ljudi gledalo dvoboj Barcelone i Reala, a tamo na travnjaku među glavnim akterima naši heroji Modrić i Rakitić. Imamo privilegij da ih svako malo možemo vidjeti u dresu reprezentacije i dopustimo im da nas razveseljavaju. Kao i Srna, Subašić, Olić, Mandžukić...

Dan kada igra reprezentacija mora biti sportska svetinja...

>>Hrvatska je više od posla, ništa se nikada neće moći mjeriti s tim

>>Kolinda Grabar-Kitarović ugostila hrvatsku reprezentaciju

Komentara 13

Avatar usainbolt
usainbolt
12:46 28.03.2015.

Dok nas ne izbace naša država se neće opametiti, za ovo je kriva Vlada, ne samo ova nego sve prijašnje, stalno se izbjegava pitanje sporta i huligana, a kad se osvajaju medalje onda su "političari" prvi koji ih dočekaju i naslikavaju se. Nažalost mi zapravo ni nemamo političare, kod nas se u politiku ulazi samo da bi si ostvario neku osobnu korist i da bi bio moćan i bogat, a ne da se služi narodu. Narod je dopustio i dopušta to, kolko dugo neznam, al da se ovi "navijači" okrenu prema Vladi i političarima koji su najodgovorniji što Mamić radi to što radi reprezentacija bi i dalje bila svetinja.

L0
luena 01
11:50 28.03.2015.

Huliganima nista nije sveto ,ni reprezentacija.... Nikakvi apeli na razum ne donose plodove,njima treba istom mjerom odgovorit.... Kod samo prve baklje se cijeli stadion treba na njih u njihovo leglo -izbacit ih sa tribina a ne gledat i fuckat ,fuckaa se njima za vase fuckanje...Klin se klinom izbija ....

LO
lojtra1
12:44 28.03.2015.

Za svaki eventualno nered bit će kriva POLICIJA. E sad ako znate za različite jovanoviće u sprezi s vrhom policije u trenutnoj vlasti jasno je da upotreba policije može biti svedena na mjeru koja će još pogoršati moguće nerede. Dogode li se danas neredi to bi trebao biti konačni znak za smjene u vrhu policije koju treba istrgnuti iz ruku jugosa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije