Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjaca iskreno

Juventusov junak: Lakše je igrati, nego naučiti talijanski jezik!

Marko Pjaca
Foto: Reuters
1/8
24.02.2017.
u 11:04

Ugovor je potpisao nakon Europskog prvenstva i malo prije negoli je mogao uživati u ljetnim praznicima. Za mladića od 21 godine, poprilično je siguran u sebe. Razumije pitanja na talijanskom, ali preferira odgovarati na engleskom, iz toga su u Gazzetti zaključili da je perfekcionist

Mladi hrvatski reprezentativac Marko Pjaca hit je u nogometnoj Italiji, piše Gazzetta dello Sport i nastavlja:

Svi ga traže, svatko želi njegov autogram ili selfie s njim, a Pjaca se samo smješka i ne čini se previše iznenađenim cijelom zbrkom koja je nastala oko njega. Ovaj mladić kao da je predvidio sve, kao da je njegova magična večer u Ligi prvaka bila unesena u ugovor s Juventusom, prenosi Goal.

Ugovor je potpisao nakon Europskog prvenstva i malo prije negoli je mogao uživati u ljetnim praznicima. Za mladića od 21 godine, poprilično je siguran u sebe. Razumije pitanja na talijanskom, ali preferira odgovarati na engleskom, iz toga su u Gazzetti zaključili da je perfekcionist.

Je li sanjao o noći poput te u Ligi prvaka?

- Mislim da je to bila savršena noć za moj prvi gol za Juventus. Jako sam sretan i nadam se da je ovo tek prvi u nizu koji ću zabiti u Juveovom dresu - rekao je Marko Pjaca.
Hoće li se stvari sada promijeniti?

- Ne znam hoće li se što promijeniti sada, samo moram nastaviti jako raditi na svakom treningu i u svakoj utakmici. A trener je šef, moram učiniti ono što on kaže. Trudim se svaki dan i želim da bude sretan zajedno sa mnom i suigračima, ali i našim navijačima - dodao je Pjaca.

Što trener očekuje od vas?

- Došao sam u novi klub, novu ligu i naravno da mi treba vremena da se prilagodim. Mislim da trener najviše misli na to kada od mene traži da se 'probudim'. Napredujem, učim puno, treniram jako i mislim da mogu još puno napredovati.

Pjaca je Talijanima otkrio i omiljeno mjesto u momčadi i u kojem dijelu igre ima najviše prostora za napredak:

- Mogu igrati u sredini i na desnoj strani, ali lijeva strana mi je najdraža. Ima mnogo stvari u kojima mogu napredovati, možda je tu obrana na prvom mjestu.

Je li možda pala kakva oklada sa sunarodnjakom Mandžukićem zbog prvog gola?

 -Ne znam, vidjet ćemo, možda izađemo i proslavimo malo - podvukao je Pjaca.

Šaljivo je objasnio probleme s talijanskim jezikom:

- Lakše je igrati nego naučiti talijanski jezik.

Suigrači o njemu govore posebnim tonom, a što to znači za njega:

- To mi je vrlo bitno, stvarno je motivirajuće znati da tako veliki igrači vjeruju u mene i to me tjera da budem sve bolji i bolji - završio je Marko Pjaca i obećao da će za idući intervju mnogo bolje naučiti talijanski jezik.

>>Pjaca je prvi gol za Juventus proslavio kao i posljednji za Dinamo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije