Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTVARIO TRANSFER

Šimunović za Goal: Prošao sam liječnički, u utorak vadim vizu i potpisujem za Celtic

Jozo Šimunović
Marko Lukunić/PIXSELL
31.08.2015.
u 23:17

- Sutra me ponovo očekuje naporan dan, moram izvaditi vizu pa odraditi i cjelokupnu dokumentaciju za život u Glasgowu, ali i igranje za Celtic - rekao je Šimunović.

Jozo Šimunović danas je u Glasgowu imao prilično naporan dan. Branič Dinama cijeli je dan proveo u bolnici, bio na raznim pretragama, odrađivao liječnički pregled prije transfera u Škotsku. Naravno, te su pretrage kako i priliči velikim klubovima bile prilično detaljne, no sa zdravljem mladog braniča očekivano nije bilo nikakvih problema...

- Evo, prošao sam liječnički pregled, nije bilo nikakvih problema - javio se nakratko iz Glasgowa za Goal Jozo Šimunović, pa nastavio:

- Sutra me ponovo očekuje naporan dan, moram izvaditi vizu pa odraditi i cjelokupnu dokumentaciju za život u Glasgowu, ali i igranje za Celtic.

Prijelazni rok na Otoku završava u utorak kada bi se trebao dogoditi i svečani potpis za prvaka Škotske...

- Tako je. A onda bih se u srijedu trebao vratiti u Hrvatsku, staviti na raspolaganje reprezentaciji do 21 godine - završio je Šimunović.

>> O transferu Joze Šimunovića čitajte i na Goal.com

>> Zdravko Mamić osobno predstavio nova pojačanja u Dinamu

Komentara 14

Avatar Titanov sin
Titanov sin
07:23 01.09.2015.

Sretno majstore, mogao si Vlašića angažirati da ti nosi prtljagu do aerodroma.

ZO
zoom
09:17 01.09.2015.

sretno jozo! trudi se ispraviti greške koje si radio u obrani dinama i možeš postati odličan stoper jer imaš fizičke predispozicije

MU
munjaaa
07:26 01.09.2015.

Jbt sto imaš naporne dane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije