Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽENA ROBA

Mourinho je htio dovesti Kalinića u Chelsea, ali on nije htio biti rezerva!

Lovre Kalinić
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
02.09.2015.
u 17:40

– Chelsea je nekoliko puta uživo pratio Lovru Kalinića. Zanimljivo, najčešće na proljetnim utakmicama u prošlogodišnjem prvenstvu. To samo pokazuje o kakvom je klubu riječ.

Lovre Kalinić ovoga je ljeta bio meta engleskog Chelseaja. Istina, na adresu splitskog prvoligaša nije stigla službena ponuda, ali se u prostorijama engleskog velikana uvelike razmišljalo, pa i diskutiralo o hrvatskom reprezentativcu. Lovre Kalinić bio je u razmišljanjima Josea Mourinha, ali sve do trenutka kada je kao pričuvni vratar na Stamford Bridge stigao Asmir Begović...

– Istina, bili smo u kontaktima s predstavnicima Chelseaja. Lovre Kalinić bio je želja tamošnjeg trenera vratara (Christophe Lollichon, nap. a.), ali nismo željeli da u ovoj fazi karijere završi na klupi. Chelsea ima ponajboljeg vratara svijeta u Thibautu Courtoisu koji je čak i mlađi od našeg vratara, pa ga nije imalo smisla slati u taj klub. A to smo Chelseaju jasno dali do znanja – kazali su danas za Goal predstavnici menadžerske agencije Pharos Sport, pa nastavili:

– Chelsea je nekoliko puta uživo pratio Lovru Kalinića. Zanimljivo, najčešće na proljetnim utakmicama u prošlogodišnjem prvenstvu. To samo pokazuje o kakvom je klubu riječ.

Lovre Kalinić trebao bi prema razmišljanju Pharos Sporta već u siječnju promijeniti sredinu...

– To je naš plan, samo moramo vidjeti gdje će Lovro na kraju završiti. Imamo nekoliko ozbiljnih ponuda, ali nama je jedini cilj da on u novome klubu brani u kontinuitetu.

>> O Lovri Kaliniću čitajte i na Goal.com

>> Ivica Olić spreman napustiti HSV i otići u američki MLS

Komentara 9

JP
jozo.percinlic
19:24 02.09.2015.

na rukama bi ti otisao da te chelsea trazio

DU
Deleted user
22:14 02.09.2015.

Ovo izmišljanje je vjerojatno djelo Ozrena Mršića.

AB
ABA123
12:23 03.09.2015.

da,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije