Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joško Jeličić

'Ovakvi istupi Lovrena nisu rijetkost, baš kao i njegovi kiksevi. Čačić ga mora odstraniti'

Dejan Lovren
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/5
11.04.2016.
u 23:06

Volio bih da se homogenizira, međutim, Čačić nema izbora. Mora odstraniti Lovrena

Sukob Dejana Lovrena i Ante Čačića jedna je od glavnih sportskih tema u Hrvatskoj proteklih dana. Hrvatski nogometaš zamjerio je Čačiću što ga nije uveo u igru protiv Mađarske, a sada mu je postavio ultimatum uoči Europskog prvenstva, a od izbornika traži mjesto u početnoj postavi. Mišljenja o ovom sukobu su podijeljena, a slučaj je za HTV u emisiji "Stadion" komentirao Joško Jeličić.

- Što se tiče Lovrena, ja bih rekao da je apsolutno promašena forma. O sadržaju možemo raspravljati, svatko ima pravo na svoj stav, i o njemu možemo diskutirati. Iskreno, mislim da je ovo posljedica, a uzrok je dijelom na duši izbornika Ante Čačića jer je dozvolio da se poremeti atmosfera koja je i inače bila vrlo upitna. Ona je najčešće vitalna kod nacionalnih sastava. Ovakvi istupi Dejana Lovrena nisu rijetkost. Oni su jednaki kao i njegovi kiksevi odnosno amplituda od hvalospjeva do ruganja. Zbog toga smatram da je trebao biti ponizniji i skromniji, bez obzira što je on i za mene najbolji hrvatski stoper, rekao je Jeličić pa dodao:

- Jako mi je žao što je došlo do ovoga s obzirom na to da smo imali probleme tijekom kvalifikacija, a posebno nakon dodatnih kvalifikacija gdje smo nakon tri pobjede stvorili pozitivnu atmosferu i ovo će je samo poremetiti. Volio bih da se homogenizira, međutim, Čačić nema izbora. Mora odstraniti Lovrena. Nije problem u njemu i njegovu mišljenju, nego u načinu na koji ga je prezentirao gdje spominje svoje suigrače, sustav igre i to je apsolutno nedopustivo.

Komentara 33

MA
..Marsijanac
00:16 12.04.2016.

Stvarno vas ima pametnih! Kad oni u obrani ne bi "kiksali" nitko pogodak ne bi dao. Svaka utakmica bi zavrsila 0:0. Lovren je odlican branic koji jos ima mnogo prostora za napredak.

Avatar ivica48
ivica48
08:10 12.04.2016.

Nek Lovren gleda tekme preko Tv kao i ja nek ne sere i neke uvjete postavljat djubre jedno

Avatar Made in Germany
Made in Germany
09:22 12.04.2016.

Lovren je toliko nepouzdan igrac, da je cak pitanje jel ima mjesta medu 4 stopera koji se vodu na Europsko prvenstvo. Mislim da svaka lokalna Croatija u Njemackoj, pa koje kod natjecanje ili rang (sluzbeno 7-10 liga) ima u svojim redovima barem jednog igraca u sredisnoj obrani, koji sa malo vjezbanja ne odustaje niti malo u pruzanju snaga, i cijelokupno, koji nema vise nadarenosti za odigranje tekme u zadnjoj liniji. U Corluki, Vidi, Schildenfeldu i ne znam tko jos, ima Hrvatska bolja rijesenja. Lovren bi se morao svaki dan nekoliko puta pomoliti u Crkvi da smije takvom klubu kao sto je Liverpool, i priblizno pristupit. Garantiram da bi u Njemackoj radio negdje u 3 smjene u metalnoj struci i igrao rekreativno za neku od Croatija. I to u 9-10 rangu. Toliko o "klasi" tog igraca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije