Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabio 23 gola

Jelavić preskočio Bokšića i postao naš najbolji strijelac u Premier ligi

Nikica Jelavić
Foto: Reuters (Ilustracija)
01.09.2014.
u 10:11

Na trećem mjestu ljestvice najboljih hrvatskih strijelaca je Niko Kranjčar s 20 golova za Portsmouth i Tottenham, a iza njega je Davor Šuker zabivši deset za Arsenal i West Ham

Iako je Hull City izgubio na gostovanju kod Aston Ville, barem malu zadovoljštinu dobio je Nikica Jelavić, koji je počasnim golom postao vodeći hrvatski strijelac u Premier ligi, piše Goal.com.

Napadač 'tigrova' stigao je do 23. gola u najvišem rangu engleskog nogometa te je preskočio Alena Bokšića, koji je 22 gola zabio za Midlesborough od 2000. do 2003. godine. Jelavić je zabio 16 golova za Everton te sedam golova za svoj novi klub Hull City.

Na trećem mjestu ljestvice najboljih hrvatskih strijelaca je Niko Kranjčar s 20 golova za Portsmouth i Tottenham, a iza njega je Davor Šuker zabivši deset za Arsenal i West Ham.

>>Liverpool s Lovrenom i Balotellijem pregazio Spurse, Jelavić opet strijelac

Komentara 2

MA
magnum2013
11:56 01.09.2014.

Ovo je vrlo interesantna "vijest" u VL. Budući da ovdje novinari nevole baš nekoga tko dobro igra ali pripada kadru Dinama, sada je vrijedno isčeprkati zasluge tko bi trebao imati prednost, budući da Čop trenutno uz Kramarića igra bez konkurencije na mjestu napadača. Dosta nam je već Nikica, Eduarda i ostalih igrača koji su preuzeti balast od predhodnih izbornika kada se biralo po regionalnoj pripadnosti a ne kvaliteti.

G8
gimli_8
10:56 01.09.2014.

Ovo je lijep podatak, naprijed Nikice!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije