Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sramotan potez

Je li Ronaldo trebao dobiti crveni karton zbog ovog?

Cristiano Ronaldo i Carlo Ancelotti
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
23.08.2014.
u 12:01

Ronaldo je samo dobio žuti karton iako snimka pokazuje da je to bilo namjerno udaranje te da bi kazna možda trebala biti i veća

Igrala se posljednje minuta susreta između Atletica i Reala, a kraljevski klub imao je korner. Napetost je bila velika, svi su već bili tankih živaca, a onda je Ronaldo izveo nešto o čemu će se raspravljati. I ne, nije napravio jedan od svojih fenomenalnih poteza kojima inače oduševljava, već je udario Diega Godina u lice.

Izgledalo je to nešto kao boksački nokaut, a Godin je pao na pod. Ronaldo je samo dobio žuti karton iako snimka pokazuje da je to bilo namjerno udaranje te da bi kazna možda trebala biti i veća. Pogledajte snimku pa prosudite sami.

>>Mandžo je već ušao u povijest! Evo koje rekorde je srušio

>>Luki Modriću prvo isključenje nakon 332 utakmice

Komentara 20

HR
Hrvatskadominacija
13:15 23.08.2014.

Nekima igraju igraci u Realu,Barceloni,Atleticu,Interu,Liverpoolu a nekim u Greuther Fürth,Twente,CSKA Moskva,Jagodina i Partizanu i Zvezdi

DU
Deleted user
12:29 23.08.2014.

A niko ne vidi da je ovaj Ronalda uzeo u "kravatu"?!

DH
dalibor.hren
12:07 23.08.2014.

Zaštićeniji od ličkih medvjeda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije