Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CELTA SLAVILA NA BERNABEU

Je li Real upao u krizu? Kraljevi s Modrićem u momčadi pretrpjeli drugi poraz zaredom

Real Madrid - Celta
Foto: Reuters
1/8
18.01.2017.
u 23:13

Luka Modrić odradio je svih 90 minuta za Real, dok je Mateo Kovačić u igru ušao u 71.

Real Madrid upisao je drugi poraz zaredom. Nakon što je Sevilla prošlog vikenda zaustavila niz kraljevskog kluba bez poraza, večeras je na Santigao Bernabeu slavila Celta. Prva utakmica četvrtfinala Kupa kralja završila je pobjedom gostiju 2:1.

Najvažniji trenuci utakmice dogodili su se u samo šest minuta. Prvo je Aspas u 64. minuti zabio za vodstvo gostiju da bi Marcelo u 69. minuti izjednačio na 1:1. No, samo minuti kasnije Jonny je pobjegao obrani Reala i šokirao kraljeve.

Luka Modrić odradio je svih 90 minuta za Real, dok je Mateo Kovačić u igru ušao u 71. Uzvratna utakmica je za tjedan dana u Vigu.

>> Nakon što je Real Madrid pao u Sevilli, Rijeka je jedina neporažena momčad Europe

Komentara 6

MA
mamunamegalo
12:02 19.01.2017.

vamos Barca!

UN
unbekant
15:27 19.01.2017.

Pa tko im sve igra u klubu,dobro i prolaze,pola Reala je starije od trideset pet godina,s tim se ne igra vise.

HR
hrvatin
02:50 19.01.2017.

Real nije ni valjao.Luda nevjerovatna sreca ih je pratila cijelu godinu i sada im je okrenula ledja,U dvadeset utakmica su dali gol u 93 minuti!?To sigurno ne moze tako dovijeka.Nemaju igru ni igrace.Fali im Bale koji vuce igru po krilu.Ronaldo je u padu a sve drugo su prosjecni igraci od kojih se lopta odbija kao od zida.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije