Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA ATMOSFERA

Jakov Kitarović sa šalom Rijeke pratio veliki derbi na Rujevici

Rujevica
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/11
08.04.2017.
u 20:15

U loži su se pozdravili poduzetnik Tomislav Horvatinčić i savjetnik Dinama Zdravko Mamić, a susret nisu propustili ni bivši nogometaši nogometaši - Dario Šimić, Ivković, Balaban, Budan...

Sjajna atmosfera na Rujevici obilježila je derbi između Rijeke i Dinama u 27. kolu domaćeg nogometnog prvenstva. Stadion je bio ispunjen do posljednjeg mjesta (6004 gledatelja), Armada je čitavu utakmicu glasnom pjesmom bodrila domaćine, a na utakmicu je stiglo i 300-njak Bad Blue Boysa.

Utakmicu je iz lože pratio i Jakov Kitarović, suprug predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović. Rođeni Riječanin na utakmicu je stigao sa šalom domaće momčadi.

U loži su se pozdravili poduzetnik Tomislav Horvatinčić i savjetnik Dinama Zdravko Mamić, a susret nisu propustili ni bivši nogometaši nogometaši - Dario Šimić, Ivković, Balaban, Budan...

>> O utakmici Rijeke i Dinama čitajte ovdje

Komentara 8

PP
Pol_pol
20:59 08.04.2017.

Majstor je taj El Arabi El Sudani...kao da je sa Ferenčice...na TPK i Ruđeru učio nogomet...

GR
grivec
21:10 08.04.2017.

Lako Jakovu frajera glumit i provocirat najboljeg ženinog frenda s Rijekinim šalom, dok žena cupka na Dublinerse u Temple Baru, ali kad se šefica vrati vidjet će on svoga boga.

Avatar cluesblues
cluesblues
21:24 08.04.2017.

ne znam kaj je pratil jakov, ali prema slici tekmu nije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije