Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUPUJU VRATARA

Ivan Lučić novi Hrvat u Bayernu?

Ivan Lučić
Foto: Screenshot/YouTube
1/2
Autor
Ante Buškulić
09.04.2014.
u 14:25

– Dezinformacije su da mi je podrijetlo iz BiH, roditelji su mi iz Hrvatske, a ja sam rođen i odrastao u Beču – rekao je Ivan

Sreća da je Manuel Neuer zdrav jer, da nije, na Bayernova bi vrata morao neki junior. Naime, ozlijeđeni su i Starke i Raeder pa je Bayern u hitnoj potrazi za novim vratarom. A to bi mogao biti Ivan Lučić (19), 193 centimetra visok vratar Rieda na posudbi u austrijskom trećeligašu Union St. Florianu, koji brani za Austriju do 19 godina.

– Dezinformacije su da mi je podrijetlo iz BiH, roditelji su mi iz Hrvatske, a ja sam rođen i odrastao u Beču – rekao je Ivan, koji je zimus bio na probi u Bayernu i zadovoljio je. Oduševili su ga Neuer, Guardiola, Alaba...

Zna li HNS za njega?

>> Nijemci se slažu: Guardiola je shvatio da Mandžo razbija bunker

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije