Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAJBOLJI NA SVIJETU'

Partizanov nogometaš pohvalio atmosferu na Marakani nakon krvavih nereda

Marakana
Marko Lukunić/PIXSELL
26.04.2015.
u 11:52

'Srpski derbi je pokazao zbog čega je jedan od najboljih na svijetu!'

I igrači Crvene zvezde i Partizana govorili su kako im prekid, odnosno 40-ak minuta odgođen početak derbija nije odgovarao. Nakon remija 0:0 nitko nije bio zadovoljan...

- Ove scene koje smo ovdje vidjeli ne vjerujem da se igdje više događaju - rekao je mladi Zvezdin branič Vukašin Jovanović.

Priznao je da se bojao da derbi neće ni biti odigran.

- Dok se ono sve događalo, bojao sam se da će utakmica biti prekinuta i samo sam molio Boga da ipak odluče da bude nastavljeno. No, cijela nas je situacija jako emotivno ispraznila jer smo izašli na teren pa se vratili i čekali u tunelu, pa se onda na pomoćnom terenu zagrijavali još 15 minuta.

Biser dana ipak je izvalio Partizanov branič, Bugarin Ivan Bandalovski:

- Atmosfera je na stadionu bila top! Srpski derbi je pokazao zbog čega je jedan od najboljih na svijetu!

Vladimir Volkov osuo je, pak, paljbu po jednom od najboljih europskih sudaca Miloradu Mažiću:

- Ako je prepotentnom i narcisoidnom Miloradu Mažiću ispod časti da sudi naše prvenstvo, neka ide suditi Ligu prvaka - rekao je kratko Volkov, te odbio dati dodatne komentare.

>> Žestoka tučnjava odgodila derbi u Beogradu, nekoliko desetaka ozlijeđenih!

Komentara 4

TF
tony.franzz
12:14 26.04.2015.

Pa sto se cudite, kao da takvih idiotarija nema ni kod nas? Ubi Mamica, umri HNS,mrzim ovog i onog je kod nas normalna pojava. Legitimna i od novinara. Tko je kad javno prozvao Nas Hajduk ili ZZD? Nikad nitko jerr imaju istog "neprijatelja". To su zapravo karijesi drustva, zaostali sljam.

SA
santos008
13:43 26.04.2015.

Zasto Romi ne tuze ''ZZD'' kad skandiraju :''Mamicu cigane'',po njima cigani nisu ili su manje vrijedni,nije li to posao za sudstvo.

RP
rade.pranjic
15:51 26.04.2015.

Gdje je sada FARE ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije