Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Dinama

Ivajlo Petev: Pobjeda je važna, iako nije to bilo sjajno

18.11.2016., stadion Maksimir, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 16. kolo, GNK Dinamo - NK Istra 1961. Ivaylo Petev. Photo: Sanjin Strukicl/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukicl/PIXSELL
1/8
19.03.2017.
u 18:28

"Individualna kvaliteta presudila je ovaj meč. Kvaliteta je bila na strani Dinama i tu nismo mogli ništa", rekao je Tot

Nogometaši Dinama u Puli su pobijedili Istru 1961 bez velike muke i pobjedom od 3-0 došli do tri iznimno vrijedna boda.

"Naša su očekivanja prije dolaska u Pulu bila jasna - osvojiti  tri boda i nastaviti s dobrim igrama koje smo pružali u posljednjim prvenstvenim utakmicama. Znali smo da nam neće biti lako, prvi gol smo na sreću postigli u prvoj dionici susreta, što nam je olakšao put ka pobjedi", kazao je trener 'modrih' Ivajlo Petev na konferenciji za novinare po završetku utakmice.

Dodao je kako nije u potpunosti zadovoljan igrom no kako se kod igrača osjećao imperativ pobjede. 

"Bila je to izuzetno važna utakmica za nas. Igra nije bila sjajna, no mi smo iskoristili svoje šanse, koje uistinu nije bilo puno i na kraju zasluženo pobijedili," ustvrdio je Petev dodavši kako Livakovića i Sose nije bio u momčadi zbog ozljeda.

Momčad Istre 1961 djelovala je dobro do prvog primljenog pogotka te u prvih desetak minuta nastavka, sve ostalo bilo je za zaborav.

"Individualna kvaliteta presudila je ovaj meč. Kvaliteta je bila na strani Dinama i tu nismo mogli ništa. Trudili smo se, pokušali smo utakmicu učiniti neizvjesnom, no nismo baš uspjeli. Čestitam Dinamu na pobjedi", istaknuo je trener Istre 1961 Marijo Tot.

Komentara 2

Avatar mlijeko
mlijeko
22:59 19.03.2017.

Najbolji pojedinac je bio Bebek kada je Samiru zbog prigovora dao karton. Po tim kriterijima Šime Gržan iz Istre koji je više pričao i gestikulirao nego igrao je trebao dobiti bar 3 takva kartona.

SA
Sale7
20:26 19.03.2017.

što sad ne komentirate pljugeri nego pljujete druge samo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije