Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje HSV-a

Iličević se nakon suspenzije vratio pogotkom, zabio i Caktaš za Rubin

Ivo Iličević
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
Autori: Ivan Halar, Hina
14.02.2016.
u 18:45

Iličević je ušao u igru u 66. minuti, a 14 minuta kasnije zabio za vodstvo 3:1.

Hrvatski nogometaš Ivo Iličević na najbolji se mogući način vratio u sastav HSV-a nakon suspenzije od jedne utakmice zbog udaranja suigrača na treningu.

HSV je u susretu 21. kola njemačkog prvenstva pobijedio Borussiju Mönchengladbach 3:2, a treći pogodak za domaći sastav zabio je Iličević u 80. minuti. Iličević je ušao u igru u 66. minuti, a 14 minuta kasnije zabio za vodstvo 3:1. Bio je to njegov treći pogodak ove sezone u Bundsligi.

Povremeni hrvatski reprezentativac je početkom veljače na treningu nasrnuo na suigrača Michaela Gregoritscha i udario ga glavom. Veći sukob spriječili su ostali igrači, a ubrzo se Iličević i ispričao šokiranom suigraču. Zbog nesportskog ponašanja bio je suspendiran na jednu utakmicu.

Strijelci za HSV bili su i Martin Hinteregger (38-autogol), te Artjoms Rudnevs (41), dok su pogotke za Borussiju zabili Fabian Johnson (14) i Raffael (88). Ivica Olić ponovo nije nastupio za HSV.

HSV se ovom pobjedom probio na 11. mjesto sa 26 bodova, dok je momčad iz Mönchengladbacha ostala na sedmom mjestu sa 32 boda. U vodstvu je Bayern sa 53 boda.

 

A donedavni veznjak Hajduka, Mijo Caktaš, zabio je prvi gol za svoj novi klub Rubin iz Kazana i to u prijateljskom ogledu s Amkarom. Caktaš je u 29. minuti zabio za vodstvo iz slobodnog udarca, a pritom je imao mnogo sreće jer je lopta prošla kroz ruke suparničkom vrataru. 

Ipak, Amkar je izjednačio u 89. minuti golom Salugina i to je bio i konačni rezultat - 1:1.

Potencijalni hrvatski reprezentativac odigrao je cijeli susret za Rubin.

>>Liverpool promarširao kroz Birmingham, Balić još čeka debi u Italiji

Komentara 4

DI
dinamojavolim1
19:41 14.02.2016.

koliko su ga platili caktas im se ovim golom vec duplo isplatio

GU
gutačslova
09:45 15.02.2016.

Bilo bi dobro da Iličević nastavi ovako igrati pa da ga izbornik pozove bar u širi kadar reprezentacije jer kvalitetu sigurno ima. Nadam se da su mu konačno ozljede prošlost kao i ispadi kao ovaj zadnji.

DU
Deleted user
20:24 14.02.2016.

Caktaša u reprezentaciju! Istog trena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije