Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dolaze na pregovore

I treći Dinamovac seli na Čizmu? Bologna želi Pjacu!

Marko Pjaca
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
26.01.2015.
u 10:30

Talijane je oduševio u posljednjoj utakmici Europske lige u kojoj je zabio tri gola Celticu.

Nakon Duje Čopa koji je prešao u Cagliari te Marcela Brozovića koji karijeru nastavlja u Interu još jedan igrač Dinama mogao bi preseliti u Italiju. Riječ je o talentiranom veznjaku Marku Pjaci za kojeg je zainteresirana Bologna, drugoplasirana momčad Serie B.

Talijanski mediji navode kako će sportski direktor Pantaleo Corvino doći u Zagreb na pregovore. Cijena Dinamova 19-godišnjaka prema Transfermarktu se kreće oko 1,5 milijuna eura, no da bi izuo iz cipela Zdravka Mamića Corvino će za Pjacu morati ponuditi daleko više.

Veznjak koji je ove sezone postigao 8 pogodaka u 26 nastupa, a debitirao je i za reprezentaciju protiv Cipra, Talijane je oduševio u posljednjoj utakmici Europske lige u kojoj je zabio tri gola Celticu.

>>Brozović se pojavio na stadionu u Milanu, Mancini ga hvalio

Komentara 18

TK
tkovla77
10:46 26.01.2015.

bologna?hahahahaha pa oni su skoro siromasniji od yayduka:p

MA
MagnusJohnson
14:52 26.01.2015.

Šta se ljudi uskokodakali, nigdje ne piše da je Pjaca na prodaju i zašto bi ga uopće sada prodavali za nekakav sitniš, a dečko je odigrao tek jednu dobru polusezonu. Klubovi mogu nuditi, to ne znači da će Dinamo pristati. S Čopom i Brozovićem je priča bila drugačija, obojica su dugo bila u Dinamu, stvorili su ime i talent koji je dobro naplaćen. Pjaca je još daleko od toga. Smirite se ljudi, ovo je samo još jedna provokacija plaćenika plaćenih od strane NK Hajdugovi d.o.o.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
13:18 26.01.2015.

Ništa od toga... s vremena na vrijeme mora Zdravkec malo i prošetat Zagrebom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije