Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FABIO CAPELLO:

Huligani su najveći problem, trebamo obiteljsku atmosferu na tribinama

CSKA huligani
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
28.12.2014.
u 14:17

- Protiv sam huligana. Oni ne podržavaju svoju momčad, samo žele nasilje - rekao je Capello

Talijan Fabio Capello, trenutno na funkciji izbornika Rusije, optužio je huligane kao usporavajući faktor u razvoju nogometa u Italiji.

Bivši trener Milana i Juventusa, govorio je na Dubai International Sports Conference, upitan je što je potrebno da se Serie A i nacionalna momčad Italije vrate na staze stare slave. Izbornik Rusije kritizirao je loše uvjete na stadionima i ponašanje određenog dijela navijača.

- Prvo nam trebaju miroljubivi i obnovljeni stadioni. Protiv sam huligana. Oni ne podržavaju svoju momčad, samo žele nasilje. Trebamo više obiteljske atmosfere na tribinama - rekao je Capello.

Istina jest, huligani su godinama veliki problem u Italiji, a često su i sami igrači izloženi rasističkim vrijeđanjima. Na nekim stadionima čak su zabranjeni dolasci gostujućih navijača.

Ipak, u svojim kritikama nije se Capello dotaknuo Juventusovih prevara, kao ni onih Milanovih i Interovih, ali i brojnih drugih koje su donijele krajem 20. stoljeća talijanskom nogometu prosperitet i učinili ga 'mekom' za strane nogometaše, da bi potom sve došlo na naplatu sredinom prošlog desetljeća.

>> Navijači sa zabranama kamionom srušili ogradu i na silu ušli na stadion!

Komentara 3

MO
mojazemlja
20:23 28.12.2014.

Mafija iz počasnih loža traži obiteljsku atmosferu...?? pih

MA
matildica
19:04 28.12.2014.

jesi se prepoznal jadna sitna huliganska dušice mene nitko ne plača kao ni tebe, tebi je dosta malo trave i žuja malo trave i žuja

ST
strmopec
16:14 28.12.2014.

Ajmo mamić brigada, nije valjda da gazda ne plaća nedjeljom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije