Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BACILI I BAKLJE NA NJIH

Huligani krvnički napali juniore Raba misleći da su navijači Hajduka!

Huligani
Foto: DPA/PIXSELL (Ilustracija)
24.01.2015.
u 20:41

Automobilima su im blokirali put, a udarali su mladiće šakama i nogama.

Na riječkoj obilaznici, nedaleko ulaza u tunel Trsat, skupina nepoznatih mlađih osoba zaustavila je u subotu ujutro kombi i u njega bacila zapaljivo sredstvo, baklju, a potom i napala putnike.

Policija je potvrđujući događaj priopćila da je jedna osoba iz kombija lakše ozlijeđena i nakon pružene liječničke pomoći puštena na kućnu njegu. Kako se doznaje, u kombiju su bili mladi igrači Malonogometnog kluba Rab koji su putovali na utakmicu u Istru kad je kombi iznenada zaustavljen.

Napadači su bili u dva automobila, jedan je kombiju prepriječio put, a drugi se zaustavio iza njega te su napadači najprije u kombi bacili baklje, navodno dvije, a  onda počeli udarati po vozilu da bi na kraju i šakama nasrnuli na mlade nogometaše.

Policija istražuje okolnosti i motiv ovog prepada i traga za nepoznatom skupinom huligana. Nagađa se da su napadači pogrešno pretpostavili da su u kombiju navijači Hajduka, članovi Torcide, s kojima su se htjeli obračunati. 

>> Navijači Hajduka kamenjem napali policiju, ima ozlijeđenih

Komentara 29

HY
hyppi
20:56 24.01.2015.

proglasiti teroristima i zatvoriti na 10 godina

L0
luena 01
21:09 24.01.2015.

Pa da su bili i navijaci Hajduka ,zar je to opravdanje za huliganski prepad? ... Kad ce ce njih(huligane ) pocet ostrije kaznjavat...?

CV
CENZURIRANO_VL
21:34 24.01.2015.

Oni su mislili?! Prvo ih treba dati na preodgoj da shvate kako nemaju čime misliti, pa tek onda ih suočiti sa posljedicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije