Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRADILI TRENING

Hrvatski igrači će istrčati na Laugardalsvollur tek na utakmici

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/14
14.11.2013.
u 11:25

Izabranici Nike Kovača od 11.30 sati trenirat će na stadionu Kopavogsvolluru, a cijeli trening bit će otvoren za javnost.

Hrvatska nogometna reprezentacija zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u Reykjaviku je morala promijeniti lokaciju i termin službenog treninga.

Hrvatski reprezentativci neće trenirati na glavnom stadionu Laugardalsvollur, na koji će istrčati prvi put tek na utakmici. Na stadionu na kojem će se igrati utakmica nisu trenirali ni Islanđani, koji su trening u srijedu odradili u dvorani. Glavni razlog što nijedna momčad nije trenirala na Laugarddalsvolluru je taj što domaćini do utakmici žele travnjak sačuvati u što boljem stanju.

Izabranici Nike Kovača od 11.30 sati trenirali su na stadionu Kopavogsvolluru, a cijeli trening bio je otvoren za javnost.

>> Za pobjedu nad Islanđanima igračima po pet tisuća eura
>> Ćorluka: Ako treba, mogu igrati i lijevog beka

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar rajon rondo
rajon rondo
14:29 14.11.2013.

ajmo vatreni, razveselite svoj hrvatski narod.

TO
tomicro
16:47 14.11.2013.

Naprijed Hrvatska!! Pokazimo kitolovcima gdje im je mijesto!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije