Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fešta u Vrsaru

Hrvatska pobijedila BiH i plasirala se u finale Europskog prvenstva!

Hrvatska - BiH, mininogomet
Foto: Ivan Brkić - Hrvatski mininogometni savez
1/6
26.09.2015.
u 18:43

- Utakmica je bila dosta teška, čestitao bih reprezentaciji Bosne i Hercegovine koja je odigrala korektno. Mi smo imali malo više sportske sreće i prošli smo na penale

Mininogometna reprezentacija Hrvatske je u finalu Europskog prvenstva u Vrsaru te će se večeras u 21 sat boriti za zlato s Rumunjskom koja brani naslov prvaka. 

Hrvatska je u finale prošla nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca u ogledu s Bosnom i Hercegovinom (3:2), dok je Rumunjska također na penale eliminirala Češku (2:1). Za treće mjesto od 19.30 sati igraju Češka i Bosna i Hercegovina. 

- Nije se bilo lako vratiti nakon rano primljenog pogotka, ali smo uspjeli izjednačiti. Njih je vratar držao u utakmici fenomenalnim obranama, a u lutriji penala imali smo sreće da su oni pogodili vratnicu, a Habazin je odlično obranio i odveo nas u finale u kojem smo dobili priliku skinuti Rumunje s trona. Moram naglasiti da u reprezentaciji vlada sjajno ozračje te spomenuti svog pomoćnika Marka Budinskog, dobrog duha naše ekipe koji ima velike zasluge za ovaj uspjeh - izjavio je hrvatski izbornik Tvrtko Močibob. 

Kapetan Zoran Lukavečki bio je sretan nakon teško izborenog prolaza. 

- Utakmica je bila dosta teška, čestitao bih reprezentaciji Bosne i Hercegovine koja je odigrala korektno. Mi smo imali malo više sportske sreće i prošli smo na penale. Rumunjima moramo pokazati tko je domaćin ovdje - poručio je Lukavečki nakon utakmice s Bosnom i Hercegovinom. 

Prijenos finala možete pratiti na Sportskoj televiziji ili na http://emfminieuro.com.  

>>Ivan Smok odveo Hrvatsku u polufinale Europskog prvenstva

MINIEURO, POLUFINALE 
HRVATSKA - BOSNA I HERCEGOVINA 3:2 (1:1)
VRSAR - Stadion miniEURA. Gledatelja 1500. Suci: Stu Winston i Richard Butler (Engleska). 
HRVATSKA: Habazin, Hranić, Prpić, Orlović, S. Korenika, Smok, A. Korenika, Loborinec, Ramljak, Picig, Popov, Herceg, Lukavečki, Hercigonja. IZBORNIK: Tvrtko Močibob. 
BOSNA I HERCEGOVINA: Kurevija, Filipović, Jukić, Lovrinović, Safradin, Dotlo, Berović, Ervin Blažević, Čilić, Vujica, Ramić, Kapetanović, Elvin Blažević, Josip Kupreškić. IZBORNIK: Josip Kupreškić. 
STRIJELCI: 0:1 Lovrinović (2), 1:1 Herceg (9). 
KAZNENI UDARCI: 2:1 Loborinec, 2:2 Lovrinović, Orlović - promašaj, Jukić - vratnica, 3:2 Smok, Vujica - Habazin brani. 
REZULTATI - ČETVRTFINALE: Slovenija - Rumunjska 1:4, Češka - Rusija 3:1, Mađarska - Hrvatska 0:1, Poljska - Bosna i Hercegovina 2:4 (2:2); POLUFINALE: Rumunjska - Češka 3:2 (1:1), Hrvatska - Bosna i Hercegovina 3:2 (1:1). 
ZA TREĆE MJESTO: Češka - Bosna i Hercegovina (19.30)
FINALE: Rumunjska - Hrvatska (21.00)

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
20:56 26.09.2015.

bravo!ajmo po zlato

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije