Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEOGRAD

Hrvatska nije napravila čudo i oprostila se od Europskog prvenstva

Hrvatska - Švedska futsal
Davor Javorovic/PIXSELL
07.02.2016.
u 20:16

Završilo je s Rusima 2:2 i na kraju priče Hrvatska ima jedan bod, Rusija četiri, a Kazahstan tri

Hrvatska futsal reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale Europskog prvenstva u Beogradu. Nakon poraza od 2:4 protiv Kazahstana, s Rusijom su naši reprezentativci odigrali 2:2 i idu kući nakon prvog kruga. Trebala im je pobjeda od dva razlike da bi prošli dalje, a nije da nisu bili blizu, samo kao da su se preplašili mogućnosti...

Poveli smo nakon autogola Robinha u devetoj minuti, a Abramov je izjednačio u 12. da bi Hrvatska ponovno imala vodstvo nakon Jelovčićeva proigravanja petom i gola Novaka u 25. minuti.

Nažalost, sve je nade u potrebnu pobjedu od dva gola razlike uništio u 39. minuti Pereverzev. Imao je Novak kazneni udarac zbog akumuliranih prekršaja Rusa, ali ni to nije zabio, promašio je nekako cijeli gol.

Tako su Kazahstan i Rusija prošli u četvrtfinale, a Hrvatska ispala.

>> Moramo biti strpljivi i čekati priliku, Rusi su ipak favoriti za naslov

Komentara 13

RA
ratkovucetic
11:23 08.02.2016.

Nije mi krivo što su hrvati ispali nego mi još krivlje što su srbi otišli dalje.

IM
imotadin
20:43 07.02.2016.

Odlična predstava naše malonogometne momčadi ! Svaka čast, dečki, bili ste bolji od Rusa. Hrvati se ponose vama. Taktički ste igrali zrelo, maštovito i borbeno. Uživao sam u vašoj predstavi. Nisam tužan već radostan. Mala Hrvatska pepeljuga protiv moćne Rusije koja čak ima i vlastitu profesionalnu malonogometnu ligu. Svaka čast!

TO
Toma2
22:01 07.02.2016.

Bravo za dečke, ovo danas je bilo odlično! A kad izbornik Stanković sve napravi da ne prođu dalje, protiv toga se nisu mogli boriti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije