Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvalifikacije za EP

Hrvatska 'isprašila' Kazahstan sa osam komada

Hrvatska u-17
hns-cff.hr
21.10.2014.
u 16:29

Dvostruki strijelci bili su Lovren, Brekalo i Crnički.

Hrvatska U-17 reprezentacija sjajno je počela kvalifikacijski turnir za Europsko prvenstvo koji se ovoga tjedna igra u Mađarskoj - hrvatski kadeti svladali su Kazahstan s impresivnih 8:1.

Pod vodstvom izbornika Luke Pavlovića, mladi Vatreni briljantno su otvorili susret i već u prvih 15-ak minuta riješili pitanje pobjednika.

Moro je u petoj minuti "načeo" Kazahstan, a nakon pogodaka Lovrena u 11. i Brekala u 16. minuti bilo je jasno da će Hrvatska upisati bodove na startu kvalifikacija.

Sosa i Lovren povisili su na 5:0 prije odmora, a drugi dio novim su golovima otvorili Brekalo i Crnički. Soltanov je u 75. minuti postigao počasni pogodak za Kazahstan, koji se tek na samom kraju utakmice uspio osloboditi žestokog pritiska Hrvatske.

Ipak, utakmicu je novim pogotkom okončala Hrvatska, Crnički je u sudačkoj nadoknadi stavio "šlag na tortu" sjajne predstave Hrvatske.

Hrvatska je igrala u sastavu: Šemper, Hudećek, Sosa, Kalaica, Soldo, Pasariček, Borovec, Brekalo (od 56. Zenko), Moro (od 55. Crnički), Majić, Lovren (od 55. Markota).

Hrvatsku u ovoj prvoj fazi kvalifikacija čekaju još ogledi s Izraelom (četvrtak u 13.30) i domaćinom Mađarskom (nedjelja u 13.30), a u Elitno kolo plasirat će se dvije prvoplasirane ekipe.

>>HNS potvrdio: Hrvatska će u Londonu igrati protiv Argentine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije