Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BODRIT ĆE VATRENE

Hrvatski navijači ipak idu na gostovanja: U Azerbajdžanu će ih čuvati vojska

Navijači
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
01.09.2015.
u 20:03

– Preporučujemo našim članovima sportsko i korektno navijanje uz upozorenje da će osiguranje utakmice u Azerbajdžanu održavati vojska, a ne policija, koja ima nultu toleranciju na ispade na tribinama – poručili su iz Uvijek vjerni.

Hrvatski nogometni savez zbog straha od navijačkih izgreda odlučio je da neće prodavati ulaznice za predstojeće gostujuće utakmice protiv Azerbajdžana i Norveške u kvalifikacijama za Euro 2016. No, po svemu sudeći, dio hrvatskih navijača će unatoč zabrani otputovati na utakmice. Iz kluba navijača hrvatske reprezentacije Uvijek vjerni poručili su da je dosta njihovih članova uplatilo aranžmane prije nego što se znalo za zabranu.

"Preporučujemo našim članovima sportsko i korektno navijanje uz upozorenje da će osiguranje utakmice u Azerbajdžanu održavati vojska, a ne policija, koja ima nultu toleranciju na ispade na tribinama. Isto tako, i norveška policija ima posebne upute za sprečavanje nereda i doista ne bi bilo pošteno pred nama samima i pred reprezentacijom u koju se zaklinjemo otežati put našoj momčadi na europsku smotru dogodine u Francuskoj, za kojom toliko žudimo", stoji u priopćenju kluba navijača Uvijek Vjerni.

Hrvatska će u četvrtak gostovati u Bakuu, a zatim u nedjelju igra u Oslu. Po svemu sudeći, uz podršku s tribina...

>> Hrvatska do kraja kvalifikacija bez navijača na tribinama!

>> Lovren: Mene navijači bodre, a ovi koji samo vrijeđaju nisu vrijedni spomena!

Komentara 4

VL
????
20:57 01.09.2015.

Bez obzira što nisu išli preko HNS-a, kazna će stići HNS-u. Pozdravimo se s EP-om.

DH
dalibor.hren
20:17 01.09.2015.

Ako sad bude nereda, bakljade i svastike, točno se zna koga treba zatvoriti "za primjer ostalima!"

Avatar Cokolinda
Cokolinda
04:46 02.09.2015.

Ah znaci bice jos sranja! Mozemo ocekivati urlikanje zds I swastike...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije