Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve se ponavlja

HNS i suci sramotno guraju Dinamo na vrh, a navijače rade budalama

14.04.2017., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 28. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo. Soudani. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
18.04.2017.
u 08:15

Od Pejinova previda još je gora izuzetno mlaka reakcija igrača Lokomotive. Dok bi druge momčadi sucu “ispile krv” nakon takvog previda, lokosi su šutjeli kao najveći papci

U utakmici Lokomotive i Dinama nije se dogodilo osmo svjetsko čudo, jer u tom rangu bilo bi iznenađenje da su lokosi u 25. međusobnoj utakmici prvi put uspjeli pobijediti plave. Nakon zaostatka 0:1, Dinamo je preokrenuo i slavio 2:1, a tih 90 minuta utakmice još jednom su potvrdile činjenicu da ta dva kluba nisu suparnici, već samo stariji brat i sestrica.

Ni lokosima nije stalo

A pokazalo se i po tko zna koji put da Dinamo ima zaštitu sudaca, jer kako drukčije objasniti da Tihomir Pejin nije sankcionirao Soudanijev nasrtaj džonom na koljeno suparničkog igrača. A taj karton, da je bio i samo žute boje, Soudanija bi eliminirao sa sljedeće utakmice protiv Hajduka. Dvije su mogućnosti – ili je Pejin silno netalentiran sudac ili je pokvaren pa je zažmirio i namjerno pomogao Dinamu. Nadamo se da je ipak ovo prvo. Glavno da je pokazivao Soudaniju na znak “respect” na sudačkom dresu, aludirajući tako da bi Alžirac trebao imati više poštovanja prema nogama (koljenu) svog suparnika. No, trebao bi i Pejin imati više respekta prema publici koja želi poštenije suđenje u HNL-u.

Još je gora od Pejinova previda izuzetno mlaka reakcija igrača Lokomotive. Dok bi druge momčadi sucu “ispile krv” nakon takvog previda, lokosi su šutjeli kao najveći papci. No igračima Lokomotive ne treba zamjeriti, jer ponašaju se kao i većina u njihovu klubu. Uzor im sigurno ne može biti ni njihov trener Mario Tokić, koji je nakon utakmice rekao:

– Bio sam pokriven, nisam najbolje vidio Soudanijev start.

Ali, ta izjava nije najgore što je učinio Tokić na utakmici. Naime, u drugom poluvremenu pomogao je Dinamu izvadivši dva najopasnija igrača – prvo u 52. minuti Majera, a potom u 60. i Grezdu.

Što je Tokiću bilo u glavi kada je kod rezultata 1:1 izvadio jednog od rijetkih igrača koji može zadržati loptu, pravu desetku i talentiranog Majera, a nakon njega i jednog od najopasnijih igrača na terenu, čovjeka koji je zabio jedini gol za lokose – Grezdu. Bile su to dvije odluke koje malo tko može shvatiti.

Neshvatljive odluke Tokića

Mario Tokić, bivši hrvatski reprezentativac koji je puno toga lijepog napravio u karijeri, trebao bi znati da biti trener znači biti i pedagog. A slaba je to pedagogija kada najbolje igrače vadiš u trenucima dok se bore za pobjedu protiv Dinama. Tako im samo poručuješ da ferplej nije u prvom planu. No, Tokić se samo uklopio u sprdačinu odnosa Lokomotive i Dinama, i još jednom potvrdio da plavi u prvenstvo startaju s već upisanih 12 bodova protiv lokosa. Čudite se što vam tribine u Maksimiru zjape prazne.

Pa zato što navijače radite budalama i gurate Dinamo prema novom naslovu.

>> Beusan: Soudani je za udaranje morao dobiti crveni karton

Komentara 86

PN
premda_nije
08:41 18.04.2017.

Nitko se ne trudi raditi druge budalama kao novinari hrvatskih medija. Vi u sportu možda prednjačite!

OL
olrajt
09:06 18.04.2017.

.....narod budalama rade novinari!

MO
mobitel20
08:40 18.04.2017.

Nije me strastveno briga jer ne navijam ni za Dinamo ni za Rijeku, uz to mislim da je Mamicev monopol stetan, ali isto tako mislim da je ova podmukla akcija mnogo sira i mnogo dublja od same "borbe protiv HNSa i Mamica"...Sve mi ovo slici na jugonacionalisticki pokret koji je istrumentalizirao tadasnje BBB protiv Tudjmana a u prvi plan je bila "borba za Dinamo"...pa su Racan i Mesic 2000te instalirali u taj "njihov" Dinamo - Barisica i Mamica ! Sada i ova prica o sucima...pa svugdje u svijetu gura se "velike" i to nije "izum HNSa", a kao objektivni promatrac tvrdim da i Rijeka ima povlasten tretman i po nicemu nije ostecena, dapace ! Ali o toj istini mediji ne pisu jer im se ne uklapa u perfidnu shemu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije