Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE GA ZABORAVIO

Harry Redknapp birao najbolje, pogledajte gdje je mjesto Modriću

Harry Redknapp i Luka Modrić
Press Association/Pixsell
16.07.2015.
u 15:10

Našem reprezentativcu prognozirao je veliku karijeru i nije se prevario

Harry Redknapp trenirao je Niku Kranjčara, Vedrana Ćorluku, Stipu Pletikosu, a najviše mu je za oko zapeo Luka Modrić, kojem je s pravom prognozirao veliku karijeru i iznimno ga cijeni dan danas. Zato ga je i uvrstio na listu 11 najboljih nogometaša koje je trenirao.

Na vrata je postavio Davida Jamesa, nekadašnjeg engleskog reprezentativa s kojim nikad niste znali u kakvoj formi će biti na vratima, ali u globalu je bio vrlo dobar u svom poslu. Od "starije garde" odlučio se Redknapp na Stuarta Pearcea zvanog Psiho. Svoj su put ukrstili dok je igrač bio u West Hamu, baš u vrijeme kad ih je vodio Redknapp.

Kao najdražeg u prvih 11 označio je Franka Lamparda, kojeg je kao mladog i perspektivnog nogometaša trenirao u West Hamu. A tu je potom i Luka Modrić, ima zacementirano mjesto kod velikog trenera, kroz čije su ruke prošle stotine nogometaša i uistinu je veliki kompliment što se naš reprezentativac našao među najboljima.

>> Kako je još Harry Redknapp birao pogledajte na Goal.com

>> Redknapp: Modrić je poput zlata

Komentara 5

Avatar germanikus
germanikus
15:48 16.07.2015.

EUJanez..hihihihihihih..oooodličan komentar i posve u skladu s inteligencijom Slovenca!Mora da ti je IQ blizu 50!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
20:05 17.07.2015.

u jednom intervjuu od prije možda godine je izjavio da je modric najbolji igrač koga je trenirao, bilo je to za BBC mislim i izjava nije izvucena od njega

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
15:21 16.07.2015.

Harry Redknapp birao najbolje, pogledajte gdje je našao mjesto na rezervnoj klupi našem Modriću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije