Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE

Hakan Šukur: Prokleti bili izdajnici! Prijatelji, ovo ne zaslužujem

Hakan Šukur
Foto: Facebook
25.08.2016.
u 15:20

– Volim svoju zastavu i državu koju predstavljam. Prokleti bili izdajnici. Dragi prijatelji, ovo ne zaslužujem. Želim da se naša nacija oporavi – napisao je Šukur te dodao da nije donirao novac ilegalnim institucijama.

Bivša turska nogometna zvijezda Hakan Šukur nizom objava na Twitteru prokomentirao je tjeralicu koju je Turska raspisala za njim nakon neuspješnog vojnog udara u toj zemlji.

– Volim svoju zastavu i državu koju predstavljam. Prokleti bili izdajnici. Dragi prijatelji, ovo ne zaslužujem. Želim da se naša nacija oporavi – napisao je Šukur te dodao da nije donirao novac ilegalnim institucijama.

Ankara tvrdi da je Šukur povezan s imamom Fethullahom Gulenom, liderom organizacije FETO, za kojeg turske vlasti smatraju da stoji iza državnog udara. Bivši nogometaš prošle je godine napustio državu, a Turski nogometni savez uklonio je sve materijale koji su povezani s ovom legendom tamošnjeg nogometa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije