Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO IZNENAĐENJA

Hajduk neuvjerljiv u Istri, ispali Zagreb i prvi osvajač Kupa

Hajduk
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
24.09.2014.
u 18:11

Momčad Igora Tudora nije kao nekoć momčad Slavena Bilića plandovala u Funtani, nego pametno odigrala.

Hrvatski nogometni reprezentativci su se u listopadu 2009. godine dobro napili u konobi More u istarskom mjestašcu Funtana. To jučer nisu ponovili nogometaši Igora Tudora, oni nisu bili neozbiljni i raskalašeni, već su ozbiljno shvatili dvoboj protiv simpatičnih domaćina. Hajduk je do vodstva stigao u desetoj minuti a strijelac je bio Sandro Gotal. U 48. minuti isključen je vratar Splićana Stipica, Tudor je odmah izvadio Milevskog, na gol je stao Kalinić. Hajduk je svoj put u osminu finala potvrdio kapetan Maloča u 87. minuti.

Nogometaši Dražena Medića gostovali su u Opatiji. Zagreb je nakon devedesete minute odigrao 3:3 i poslije produžetaka bez pogodaka susret je odlučen nakon jedanaesteraca. Opatija je prošla ukupnim rezultatom 9:8!

Drugoplasirana momčad Prve HNL Rijeka trebala je svoju utakmicu šesnaestine finala odigrati u Lekeniku kod Sisaka, no taj dvoboj se odgodio, jer su se ljudi posljednjih tjedana tamo borili sa vodenom stihijom, spašavali svoje domove, tko bi još imao vremena misliti na travnjak lokanog igrališta. Izašao je sudac Damir Batinić na travnjak, ali se igrati nije moglo.

Iako su jučer odbili putovati u Dubrovnik, nogometaši Pomorca su ipak jučer sjeli u autobus i stigli podno Lapada. Nakon incidenta njihovog predsjednika Damira Petričevića, koji je u utorak napao novinare Novog lista, te obećao plaće, Pomorac je stigao u Dubrovnik no GOŠK ga je isprašio sa 7:0.

Iz Kup natjecanja ispao je prvi osvajač Inter iz Zaprešića koji je izgubio u istarskom Novigradu 2:0. Slaven Belupo je nakon puno problema u prvenstvu u dvoboju za Kup slavio 5:1 protiv Zrinskog u Jurjevcu.

OSTALI REZULTATI:

Antin - Varaždin 0:1
Funtana - Hajduk 0:2
Međimurje - Vinogradar 0:2
Bistra - Cibalia 0:2
GOŠK - Pomorac 7:0
Podravac - Šibenik 1:3
Novigrad - Inter Z. 2:0
Opatija - Zagreb 3:3 (6:5p)
Ponikve - Dinamo 1:2
Segesta - Split 0:2
Slavonija Požega - Istra 1961 2:3
Vuteks Sloga - Osijek 0:3
Zagora - Zadar 1:5
Zrinski - Slaven Belupo 1:5

>> Dinamo i Hajduk uspjeli teškom mukom pobijediti niželigaše

Ključne riječi

Komentara 1

VE
vetlanda22
18:32 24.09.2014.

Nema iznenađenja treba isplatiti K rstanovića!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije