Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDE TO TAKO

Hajduk se naivno nada da može pojačati momčad slobodnim igračima

Hajduk - Istra
Ivana Ivanovic/PIXSELL
15.01.2015.
u 11:55

Politika Hajduka je da nema plaćanja odšteta prilikom dolazaka.

Što treba Hajduku u zimskom prijelaznom roku? Pitanje drugog vratara i dalje je goruća tema, zamjene Lovre Kalinića čiji je transfer izvjesniji na ljeto. No, bijeli traže drugog čuvara mreže, nekog iskusnog koji bi bio tu i uskočio ako treba. Prva meta je bio bivši vratar Splita Andrija Vuković, no s obzirom da je politika Hajduka da nema plaćanja odšteta prilikom dolazaka ta je opcija propala.

Vukovića je za 100.000 eura doveo turski fenjeraš Balikesirspor. Drugo ime na listi želja je Vjekoslav Tomić koji kruh zarađuje u Azerbejdžanu, točnije u Khazaru iz Lenkorana. Njegov dolazak također će se teško realizirati jer ga sa Azerima veže ugovor koji neće biti lako raskinuti. No, najveći problem nastao je na lijevom boku. Antonio Milić otišao je Oostende, a Goran Jozinović odavno nije u planovima trenera Tudora. Željeli su bijeli dovesti Josipa Kvesića iz Željezničara, no zapelo je opet pogađate na odšteti od 200.000 eura kolika je tražila momčad s Grbavice. I zaista je teško povjerovati da bijeli misle osnažiti momčad isključivo dolaskom slobodnih igrača. Tako su na probu prije nekoliko dana stigli Belgijanac Franco Zennaro i njemački Hrvat Christian Mijić. I dok se za Zennara još uvijek očekuje konačan sud, Mijić koji je stigao iz njemačke šeste lige nije pokazao ništa vrijedno ostanka.

Vidjet ćemo kakva će bit sudbina Francuza Pierrea Ducassea koji je jučer stigao u Split i priključio se momčadi. Hajduk dakle na pola prijelaznog roka ima dosta gorućih pitanja. Upitna je i sudbina Avdije Vršajevića koji je ušao u zadnjih šest mjeseci ugovora, a Splićani bi željeli nešto utržiti. Ipak, ako se transfer i ne ostvari navodno bi pouzdani BiH reprezentativac produžio ugovor s bijelima. Bijelima je bez obzira što će Tino Sušić u svim varijantama vjerojatno i proljeće odigrati na Poljudu trebao jedan univerzalac u sredini terena. Jedan razbijač protivničkih napada, tipa Arijana Ademija. Upravo se u sredini terena (izuzev Sušića) vidi razlika kada se Hajduk susretne sa Rijekom, a posebno Dinamom.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Bili se okreću Purgerima: Hajduk predstavio trojicu Zagrepčana

Komentara 12

Avatar Pacov
Pacov
12:01 15.01.2015.

Dok Dinamo kupuje igrace iz liverpoola.bayera i man utd,hajduk luta sa slobodnim igracima iz 2 meksicke lige hehehe,bravo uprava,idete na bolje,a uz to jos prodajte svakog igraca za kojeg dodje za vas malo bolja ponuda. I onda cete kukat kako niste isti kao dinamo,i da dinamo krade sve od igraca i sudaca

PE
perfa57
12:48 15.01.2015.

Je li im i za transfere kriv Mamić ili Šuker. Neće nikoga dovesti, a bogami ni prodati. Nesposobnjakovići koji znadu samo prebacivati krivicu na drugog.

A4
alfa 4c
12:57 15.01.2015.

Opet bu Zdravko kriv!:-))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije