Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret u Splitu

Hajduk pobijedio Iasi s 2:1 i plasirao se u treće pretkolo Europske lige!

Hajduk - Iasi
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/6
21.07.2016.
u 22:31

- Zahvaljujem navijačima koji su nas dignuli nakon 75. minute kad smo igrali loše i zahvaljujući njihovoj podršci mi smo zabili drugi gol

U uzvratnom dvoboju 2. pretkola Europske lige Hajduk je u Splitu dočekao rumunjski Iasi i slavio s 2:1 te prošao dalje. Iako Splićani nisu odigrali bajno, dosta su griješili i nije to izgledalo savršeno, bitno je da su pobijedili i plasirali se u sljedeći krug.

- Zahvaljujem navijačima koji su nas dignuli nakon 75. minute kad smo igrali loše i zahvaljujući njihovoj podršci mi smo zabili drugi gol. Igrali smo loše, moramo priznati, neki su bili bez volje i želje i puno toga moramo napraviti, ali bitno je da smo pobijedili, tih 2:1 će se pamtiti, kazao je trener Hajduka Marijan Pušnik nakon utakmice.

Hajduk je poveo u 22. minuti prekrasnim pogotkom Frana Tudora. Jefferson je prebacio loptu do njega, a on se bacio u zrak i atraktivnim volejem zabio za 1:0. Eruptirale su tribine na Poljudu, ali njihova radost niej dugo trajala jer su samo tri minute kasnije gosti izjednačili. Gužva je bila u kaznenom prostoru Splićana, obrana je stajala i gledala, a Ciucur je lagano zabio za izjednačenje.

Nakon toga uslijedilo je razdoblje pomalo dosadne i rastrgane igre, a tako su uglavnom igralo i u nastavku sve dok Ohandza ponovno nije pokazao koliko nedostaje Hajduku. Igrač koji je ušao u nastavku u zadnjoj minuti susreta odlično je pretrčao svog čuvara i zabio za konačnu pobjedu Hajduka.

Hajduk je sada u trećem pretkolu Europske lige i igrat će protiv Oleksandrije iz Ukrajine, a za hrvatski nogomet odlična je vijest što su svi naši klubovi prošli svoje prepreke u europskim susretima.

>>Lokomotiva razbila Fince i došla do povijesnog rezultata

Europska liga, drugo pretkolo

Hajduk - Iasi 2:1 ( Tudor 22', Ohandza 90' / Ciucur 25')

90' Hajduk vodi 2:1! Ohandza je zabio nakon odličnog prodora

80' Cristea napušta teren, Roman je u igri.

68' Jefferson je izašao iz igre, a ušao Bilij.

61' Iasi mijenja, iz igre je izašao strijelac Ciucur, a ušao je napadač Martin

46' Počelo je drugo poluvrijeme, kod Hajduka je u svlačionici ostao Said, a ušao je Ohandza.

45' Gotovo je prvo poluvrijeme, Hajduk - Iasi 1:1.

40' Tudor je bio u prodoru i onda pao nakon duela u kaznenom prostoru, ali sudac je samo odmahnuo rukom

25' Iasi je izjednačio! Gužva je bila u kaznenom prostoru Splićana, obrana je stajala i gledala, a Ciucur je lagano zabio za izjednačenje

22' GOOOOOL! Hajduk vodi! Fran Tudor zabio je prekrasan pogodak, Jefferson je prebacio loptu do njega, a on se bacio u zrak i atraktivnim volejem zabio za 1:0

11' Pokušao je Bole iz daljine, ali Stipica nije imao problema s tim

9' pokušao je Sušić iz daljine, ali ravno u vratara Iasija

0' Počela je utakmica u Splitu

Sastav HajdukaStipica, Juranović, Nižić, Ćosić, Milić, Jefferson, Kožulj, Sušić, Tudor, Vlašić, Said. S

Sastav Iasija: Grahovac, Mihalache, Gheorghe, Andrei Cristea, Piccioni, Voicu, Bole, Mitić, Frasinescu, Tiganasu, Ciucur

Komentara 63

DU
Deleted user
20:38 21.07.2016.

Prije utakmice Sušić dobio žutu majicu Sportskih novosti kao najbolji igrač HNL-a !?A Pjacu kupili iz istog toga HNL-a,za 23 mil.eura!?Dok istog nagrađenog Sušića već dvije sezone pokušava prodati bilo kome,ali ne ide! Ili ovi iz Juventusa nemaju pojma o o balunu ili su Sportske novosti obični kupusni list !

DU
Deleted user
21:20 21.07.2016.

Jadna nam majka, kad su ovako kilavi protiv nekog sjašija šta će nam tek Dinamo napravit kad iduće kolo dođe u Split???? Katastrofa.

RE
rerun
21:16 21.07.2016.

Ovi Rumunji su gori i od debrecena i dila gore zajedno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije