Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener upozorava

Guardiola: U opasnoj smo situaciji, ovakvi ne možemo do finala LP-a

Guardiola, Mandžukić
nph/NordPhoto/PIXSELL
16.04.2014.
u 14:24

- Ako ćemo igrati kao u posljednje vrijeme, nemamo šanse protiv Reala. Ako ćemo imati pristup kao u posljednje tri utakmice, nećemo proći u finale

Pep Guardiola izuzetni je zabrinut zbog loše forme svojih nogometaša. Bayern je već tri utakmice u Bundesligi bez pobjede, a Borussijin šamar teško je sjeo njihovu treneru. Da stvar bude gora, uskoro slijedi veliki obračun u polufinalu Lige prvaka protiv Reala koji je gladan trofeja u najelitnijem natjecanju.

- Ako ćemo igrati kao u posljednje vrijeme, nemamo šanse protiv Reala. Ako ćemo imati pristup kao u posljednje tri utakmice, nećemo proći u finale, rekao je Guardiola i dodatno pojasnio:

- U opasnoj smo situaciji. Ako nismo fokusirani, sporije razmišljamo glavom i onda se sve događa puno sporije. Zbog toga i igramo na ovakav način. Moramo pronaći način da se bolje koncentriramo i da bolje pristupimo svakoj utakmici, zaključio je Pep.

>>'Oprostite, ja nisam Bog! Ne možemo svaki put pobijediti'

Komentara 3

DU
Deleted user
15:19 16.04.2014.

gosp.Guardiola,Bayern je imo najbolju nogometnu ekipu na svjetu,ali si ti sa svojim suludim potezima,poceli definitivno da taj klub unistavate,vama najbolji igraci sjede na klupi,i to po nekoliko tekmi,a ako izgubis od Reala,vjerovatno neces docekati bozic u Bayernu,jer nisi ti dostojan tog kluba i tog mjesta u tom klubu.

DA
davos24
15:26 16.04.2014.

kao da moraju proć u finale. domaće prvenstvo je jedno ali liga prvaka u zadnjoj fazi ipak nije ligaško natjecanje već kup natjecanje i tu je pretendiranje na naslov uvijek ravno besmislenom. ako je neprolazak iz polufinala u finale opasna situacija onda daj Bože da Dinamo i Hajduk su svake godine u tako opasnoj situaciji. u kakvoj je onda situaciji Manchester United, ispali su iz Europe a imaju najveću bazu navijača na svijetu?? kakva njih sudbina čeka?

Avatar Pablo 69
Pablo 69
15:33 16.04.2014.

Zna on sta radi! Naravno da se nece sad razvaljivat u Bundesligi ali kad je potrebno decki su. Danas ce Kaiserslauternu zabit sigurno 3 komada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije