Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konfuzija u HNS-u

Fifa potvrdila da Šuker nije u Bangkoku! HNS: Predsjednik je u Londonu!

Davor Šuker
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
25.11.2014.
u 19:44

Vrbanović i Šuker jesu u stalnom kontaktu, ali ne na temu "gdje si i što ima", nego po pitanju aktualnih problema i tema vezanih za rad HNS-a – tvrde iz Kuće nogometa

Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza nije se oglasio u javnosti niti nakon nereda na utakmici u Milanu, a niti nakon otkazanog derbija Dinama i Hajduka.

Očekivalo se kako će se oglasiti danas nakon hitne sjednice Izvršnog odbora HNS-a, no onda je izvršni direktor Damir Vrbanović obznanio kako je Šuker u Bangkoku zbog službenih obveza u Fifinoj Komisiji za profesionalni nogomet.

– Davor Šuker otputovao je u četvrtak na poziv Uefe. U svakodnevnom smo kontaktu. Ima službene obveze u Komisiji za profesionalni nogomet – kazao je Vrbanović.

Međutim, kako piše Germanijak, u Bangkoku se ne održava nikakav Fifin sastanak.

– Nikakav službeni Fifin sastanak na kojem sudjeluje Davor Šuker se danas ne održava na Tajlandu – kazao je za Germanijak.hr glasnogovornik Fife David Noemi, a isto je potvrdio i Wanchai Rujawongsanti, sportski urednik Bangkok Posta.

Potvrdu tih informacija zatražili smo od HNS-a, a odgovoreno nam je sljedeće:

– Predsjednik Šuker trenutno je u Londonu, a put za Bangkok mu je odgođen za četvrtak gdje će, između ostaloga, sudjelovati na humanitarnoj utakmici World Legends. Vrbanović i Šuker jesu u stalnom kontaktu, ali ne na temu "gdje si i što ima", nego po pitanju aktualnih problema i tema vezanih za rad HNS-a – kazali su nam u Kući nogometa te pojasnili:

– Ima niz poslovnih sastanaka – između ostaloga, oko dogovora za prijateljsku utakmicu u ožujku, za što Savez već ima tri konkretne ponude zahvaljujući ovim pregovorima.

Zanimljivo kako je Vrbanović dvaput uprskao prilikom obrazlaganja gdje je Šuker. Jer osim što je naveo krivu lokaciju, naveo je i pogrešan dan (četvrtak) Šukerova odlaska. Naime, HNS je objavio na svojim stranicama kako se Šuker u petak susreo sa švedskim veleposlanikom Schmidtom prilikom čega su razmijenili dresove reprezentacija.

 

 

>>Vrbanović: Ovo je udar na nogomet, ova hajka na Savez nema smisla

>>Nevjerojatno! Danas sjednica IO-a HNS-a, a Šuker zbrisao iz grada!

Komentara 93

SE
selfi
20:25 25.11.2014.

Ovdije je... Lud zbunjenog... 😂

Avatar comandante
comandante
20:08 25.11.2014.

Brand je vjerojatno fulao kontinent, inače je genijalac

IM
IME99
20:08 25.11.2014.

Suker papak !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije