Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESUDA

FIFA obezvrijedila Mamićev ugovor, Murić je i službeno igrač Ajaxa!

Zdravko Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
25.07.2014.
u 16:38

Pokušali su modri preko Hrvatskog nogometnog saveza spriječiti odlazak talentiranog mladića tako da su mu "sredili" zabranu transfera zbog ugovora koji je imao s Dinamom do 2015. godine.

Robert Murić i službeno je igrač Ajaxa, što znači da nastojanja Dinama nisu urodila plodom i FIFA je presudila u korist nizozemskog kluba.

Pokušali su modri preko Hrvatskog nogometnog saveza spriječiti odlazak talentiranog mladića tako da su mu "sredili" zabranu transfera zbog ugovora koji je imao s Dinamom do 2015. godine.

Ali, FIFA je obezvrijedila takav ugovor, ali i zabranu transfera te omogućila Ajaxu da neometan provede posao. Uz to, sad se otvara mogućnost da isto učine i drugi jer ovo je presedan i smjernica svim mladim igračima.

>> Tata Murić: Da nam Mamić nije prijetio, moj bi sin bio u Dinamu

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar cluesblues
cluesblues
18:23 25.07.2014.

oni koji se ovom vesele trebaju bit svjesni da je ovo i putokaz klincima iz drugih klubova ne sam dinama - posljedica ce bit da ce nadobudni mafijasi koji se predstavljaju kao manageri i pohlepni tateki djecu u ciji su razvoj klubovi ulozili veliku lovu odvodit ko skolovane igrace van, vecina ce propast po kojekakvim posudbama i zaboravljena, puno ce talenata nestat a lova ce provrtit pri cemu bu nas nogomet okljastren za lovu i talente koje je u ovim teskim vremenima mukotrpno selekcionirao i uzgojio…zato muricu zelim brzi povratak u nk zelinu i rekreativni nogomet, a njegov tatek bu inak zapil vecinu love od ovog transfera...

DU
Deleted user
20:10 25.07.2014.

Jedno je jasno , ovo se ne tiče samo Dinama i Mamića , to će se dugoročno pokazati štetno za sve naše klubove i hrvatski nogomet u cjelini . Neki se vesele jer je kao Mamić oštećen ali to je za njega kap u moru a vidjet ćete kad sutra Hajduku počnu na isti način uzimati talente za badava , hoće li onda biti veseli ?

Avatar guten_tag
guten_tag
17:35 25.07.2014.

ma hajde, trgovati vlastitom djecom umjesto da igraju u našem klubu, razvijaju se, školuju i budu kod svoje kuće, je dno dna. klub takve likove treba eliminirati iz bilo kakvih odnosa, pa neka prodaju djecu po Europi na svoj račun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije