Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majstor je majstor

Čarobnjak! Evo zašto je Modrić najbolji vezni igrač na svijetu

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
15.12.2016.
u 09:29

Madridski sportski dnevnik smatra kako je Luka Modrić zaslužio biti među trojicom najboljih u izboru za Zlatnu loptu

Izbor za najboljeg nogometaša je završio. Zlatnu loptu četvrti put u karijeri osvojio je Cristiano Ronaldo. Mnogi su ovaj izbor proglasili smiješnim, a većina se složila kako je Realov igrač i hrvatski kapetan Luka Modrić zaslužio bolji plasman od 17. mjesta.

– Modrić je, kao i Sergio Busquets, godinama bio jedna od najbolje čuvanih tajni u nogometnom svijetu. Bernabeu obožava Luku, ali stvarnost govori nešto drugo. Njemu nikada nije nedostajalo kvalitete, već samo priznanje. Izostavljanje iz konkurencije za Zlatnu loptu prethodnih sezona bilo je iznenađujuće i razočaravajuće – pisao je madridski AS nakon zadnjeg derbija s Barcelonom.

Madridski sportski dnevnik smatra kako je Luka Modrić zaslužio biti među trojicom najboljih u izboru za Zlatnu loptu.

Modrićeva kvaliteta nikada nije bila upitna, što dokazuje i video koji je dosad pogledalo više stotina tisuća ljudi. U video su izdvojene Lukine majstorije iz prva dva mjeseca sezone koji dokazuje da je hrvatski kapetan među najboljim veznim igračima na svijetu.

Komentara 6

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
16:48 15.12.2016.

Balkanski čarobnjak! Evo zašto je Modrić najljepši vezni igrač Čuprije, Tetova, Zagreba i Zenice.

ĆA
ćaćaća
11:57 15.12.2016.

lukina majstorija je osjećaj za prostor i točno dodavanje..uz motoriku koju ima najbitnije karakteristike modernog veznog igrača..luka sigurno u ovom trenutku spada među 5 svjetskih igrača..da je kojim slučajem francuz englez ili njemac na listi bi bio i među 3..ovako se moramo pomiriti s činjenicom da je cijela svjetska povijet falsificirana..tj da su je krojili veliki po svojim željama i potrebama..malima se daje povremeno kako bi se pokazala tobožnja ravnopravnost ....

SE
seljacinaxxx
22:23 16.12.2016.

nedokazuje to nista,a ni nema nista carobno,opet preuvelicavanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije