Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suspendiran zbog klađenja

Evo što je Olić rekao nakon skandala: 'Napravio sam veliku pogrešku'

Ivica Olić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
12.10.2016.
u 15:54

– Naravno da sam napravio veliku pogrešku, rekao je Olić za klupsku stranicu

Ivica Olić suspendiran je na dvije utakmice i mora platiti kaznu od 20 tisuća eura zbog toga što se kladio na utakmice njemačke lige, što je zabranjeno u Njemačkoj u kojoj bivši hrvatski reprezentativac nastupa.

– Naravno da sam napravio veliku pogrešku – rekao je Olić za klupsku stranicu pa dodao:

– S prijateljima sam uplaćivao, igrali smo neke kombinacije, ali nije se radilo o velikom novcu. Igrali smo radi zabave, a uplaćivali smo preko moje kartice. Ispričavam se svima u klubu, žao mi je zbog svega – zaključio je Olić.

Postoji mogućnost da kazna bude još i veća, a kaznit će ga i klub.

– Ivica nam je objasnio situaciju. Svjestan je pogreške, ali ne možemo to samo tako prihvatiti jer je i klubu narušen ugled. Zbog toga ga očekuje kazna – objavio je klub.

Komentara 3

Avatar Merkwürdigliebe
Merkwürdigliebe
16:41 12.10.2016.

Ivice, ljudski je griješiti, ti si jedan od rijetkih sportaša kojim se svaki hrvatski navijač može ponositi a protivnički poštivati.

Avatar future Gohan
future Gohan
16:31 12.10.2016.

Kako si ljudi unište karijeru, dobro pri kraju, ali ugled... sve što si postigao baciš, samo tako... nevjerovatno...

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
07:04 13.10.2016.

Evo što je Olić rekao nakon skandala: 'Napravio sam veliku reklamu pravim hrvatima brači Šapina jer sam se kao pravi hrvat kladio uz Boga i domoljublje'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije