Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu išlo

'Ibrahimović je neki dan poludio na treningu, počeo je udarati sve, letjele su boce...'

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
12.10.2016.
u 14:04

– Vidio sam kako je to kad Ibrahimović poludi – kaže Lingard

Nogometaši Manchester Uniteda ponovno su kompletni nakon reprezentativne stanke i marljivo treniraju pred utakmicu s Liverpoolom. Crveni vragovi odlično su krenuli u sezonu, zatim je uslijedila mala kriza, ali sad se opet žele vratiti na pobjedničke staze. Trenutačno zauzimaju šestu poziciju, nakon sedam kola imaju 13 bodova, pet manje od gradskog rivala Manchester Cityja.

Uoči za njih najvećeg derbija s Liverpoolom, Jesse Lingard razgovarao je za Inside United, u kojem se objavljuju zanimljive anegdote o igračima Manchestera. Lingard je odlučio ispričati nešto o Zlatanu Ibrahimoviću.

– Vidio sam kako je to kad Ibrahimović poludi – kaže Lingard pa prepričava:

– Prije nekoliko dana imali smo trening na kojem Ibrahimović i nije nešto briljirao. U jednom trenutku je jednostavno poludio i počeo udarati sve oko sebe. Od boca do opreme, sve je letjelo po terenu – ispričao je Lingard.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije