Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Everton razbio Arsenal, Liverpool preuzeo vrh ljestvice

Lukaku zabija pogodak Arsenalu
Foto: Reuters (Ilustracija)
06.04.2014.
u 16:33

Everton nastavlja svoj sjajan niz. Martinezova momčad u odličnoj je formi, a današnja pobjeda protiv izravnog konkurenta Arsenala šesta im je u nizu.

U izravnoj borbi za posljednje mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka Everton je na Goodison Parku pobijedio Arsenal 3:0. 

U utakmici 33. kola Premiershipa domaćini su došli do vodstva već u 14. minuti. Steven Naismith odlično je iskoristio odbijanac i zabio za vodstvo Evertona 1:0. 

Nakon dvije odlične, ali neiskorištene prilike topnika Oliviera Girouda Everton je postigao drugi pogodak. Najbolji strijelac domaćina, Romel Lukaku prešao je nekoliko Arsenalovih obrambenih igrača i s ruba šesnaesterca postigao sjajan pogodak.

Liverpool preuzeo vrh

Liverpool je s 2:1 slavio kod West Hama i preuzeo vrh ljestvice. Redsi su poveli preko Gerrarda u 44. minuti, a izjednačio je Demel minutu kasnije. Pobjedu Liverpoolu donio je Gerrard još jednim jedanaestercem u 71. minuti.

Liverpool nakon 33 kola ima 74 boda, dva više od Chelsea i četiri od Manchester Cityja. No, građani imaju dvije utakmice manje.

Topnici danas nikako nisu uspjeli ugurati loptu u protivnikovu mrežu, ali jesu u svoju. Mikel Arteta je u 61. minuti nesretno skrenuo loptu koja vara golmana Szczęsnyja.

Everton nastavlja svoj sjajan niz. Martinezova momčad u odličnoj je formi, a današnja pobjeda protiv izravnog konkurenta Arsenala šesta im je u nizu.

u drugoj današnjoj utakmici Liverpool u 17 sati gostuje u Londonu kod West Hama gdje će tražiti nova tri boda i povratak na vrh ljestvice Premiershipa.

>>Lovrenov Southampton nemoćan protiv raspoloženog Džeke i društva

>>Mata dvostruki strijelac za United, Chelsea se vratio na vrh

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije