Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGOVORI

Everton ponudio 6,5 milijuna eura za Brozovića, Mamić traži 10

Marcelo Brozović
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
07.01.2015.
u 23:35

Uskoro se očekuje "podebljana" ponuda za Dinamovog veznjaka i hrvatskog reprezentativca.

Everton je prvi klub koji je u siječnju poslao službenu ponudu za Marcela Brozovića. Klub iz Liverpoola zasad nudi 6,5 milijuna eura na što u Dinamu nisu ni trepnuli.

Zdravko Mamić ne želi razgovarati bez barem deset milijuna eura, piše Goal.com. Znaju to i Englezi pa se uskoro očekuje "podebljana" ponuda za Dinamovog veznjaka i hrvatskog reprezentativca.

Brozović se navodno ranije dogovorio s Milanom, ali ga crveno-crni ne mogu platiti. Everton bi mogao.

>> Brozovića želi Dinamo Kijev, Milan odustao

Komentara 28

MA
MagnusJohnson
23:47 07.01.2015.

Na šta je Milan spao kad igrača ne može platiti 10 milijuna eura.

SP
spremni0
11:11 08.01.2015.

nedaj ga ispod 12 miliona !!! dečko je odličan igrač, samo totalne nogometne neznalice mogu nešto loše reći o brozovićevim kvalitetama...

DI
diskasting
11:27 08.01.2015.

hehehe pa nisu ljudi u EU slaboumni pa vide šta i kako se radi u hrvatskoj i ko dolazi u repku i ko igra za repku , prošla su vremena kad je to prolazilo, sad se pazi na svaki € za te novce si kupiš bar 2 solidana ak ne i više, baš me zanima koliko bude nastupa imao za repku kad se proda, kad više mamić nebude kovaču bio nad glavom da ga stavlja u repku, sad konačno i kovač može malo odahnuti kad se ovaj proda,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije