Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRASTIČNA KAZNA

'Sa stadiona ćemo izbaciti sve one koji budu navijali za Srbiju'

Srbija - Albanija
Foto: Reuters/PIXSELL
06.05.2015.
u 20:06

Nogometni savez Srbije kažnjen je sa sto tisuća eura i dvije domaće pred praznim tribinama, što je čelnike Saveza natjeralo na oprez

Srbija je nakon utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine protiv Albanije u Beogradu dobila drastičnu kaznu zbog divljanja huligana, a ona se neočekivano proširila i za gostovanje u Kopenhagenu protiv Danske.

Nogometni savez Srbije kažnjen je sa sto tisuća eura i dvije domaće utakmice pred praznim tribinama, što je čelnike Saveza natjeralo na oprez pa su u startu izjavili da ne snose nikakvu odgovornost za navijače Srbije u Kopenhagenu. Neće organizirati prijevoz ni prodavati karte, a Danci su na to odgovorili tako što neće imati posebnu tribinu za gostujuće navijače.

I ne samo to. Neće ni prodavati ulaznice navijačima Srbije, a onima koji će navijati za Srbiju, nositi dres, šal ili bilo kakav drugi simbol Srbije, odmah će pokazati na izlazna vrata stadiona. Ukratko, ni jedan navijač Srbije ne smije na utakmicu, osim ako neće ni jednom riječju i postupkom dati do znanja za koga navija.

– Svaki navijač Srbije bit će izbačen sa stadiona – potvrdio je Nogometni savez Danske.

Pomalo je to drastično jer kazne za utakmicu u Kopenhagenu nema pa se očekivalo da će Danci osigurati ono što moraju po propisima, minimalno pet posto mjesta od ukupnog kapaciteta gostujućim navijačima, neovisno o tome slaže li se gostujući savez s time ili ne.

>> 'Nezadovoljni smo, UEFA ima dvostruke kriterije i oštetila nas je'

Komentara 58

DI
dinamojavolim1
20:14 06.05.2015.

dok su na naslovnici VL dvije bitne vjesti iz srpskog nogometa samo da napomenem da je hrvatska U 17 reprezentacija pobjedila bugarsku sa 2:0

PI
pidocha
20:13 06.05.2015.

em ne idu na svjetska i europska prvenstva em su još kažnjeni.eo sve mi suze idu.

PI
pidocha
20:15 06.05.2015.

ja se baren nadan da će se prošvercati onaj delija junak bogdan.barem u gepeku autobusa.kako i priliči junacima :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije