Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal

Etička komisija Fife istražuje i legendarnog Beckenbauera

Beckenbauer
DPA/PIXSELL
28.11.2014.
u 06:45

Fifa i dalje odbija objaviti rujanski Garcijin izvještaj o korupciji u organizaciji.

Nema kraja aferama u Fifi! Michael Garcia iz Fifine etičke komisije potvrdio je da su pod istragom i trojica članova IO-a Fife. Riječ je o predsjednicima nogometnih saveza: Španjolcu Ángelu Maríji Villaru, Worawi Makudiju iz Tajlanda te Michelu D'Hoogheu, bivšem predsjedniku belgijskog saveza.

Osim njih, istražuje se i Franz Beckenbauer koji je u spornom razdoblju biranja domaćina SP-a bio član IO-a. Fifa i dalje odbija objaviti rujanski Garcijin izvještaj o korupciji u organizaciji.

>> Beckenbauer: Fifi opasno prijeti raskol

Komentara 2

DU
Deleted user
07:24 28.11.2014.

Beckenbauer,je na meti FIFE,jer ni je podrzo lopove kad su dodjeljivali Qataru domacinstvo svjetskog nogometnog mundijala,ali on je i dalje zanjih kralj,i veliki nepodmitiljivi gospodin.

BO
borac2525
07:29 28.11.2014.

Taj covjek, jest nogomet!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije