Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolazi na Kantridu

Ermin Zec: Rijeka želi dvostruku krunu, a ja se želim nametnuti izborniku!

'09.12.2009., Sibenik - Uzvratni susret cetvrtfinala kupa Hrvatske Sibenik-Osijek. Ermin Zec. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
Foto: 'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
17.09.2014.
u 10:30

– Svi su me odlično prihvatili. Organizacija je vrhunska i ozbiljnost njihova rada me je privukla. Želim im pomoći da budu još bolji klub

Kao što je jučer najavio Goal.com, Ermin Zec novi je igrač Rijeke. Bivši igrač turskog Gençlerbirliğija pojačat će klub s Kantride, što je i sam potvrdio.

– Još samo da obavim liječničke preglede i sve je gotovo. Moji novi suigrači putuju na utakmicu u Belgiju protiv Standarda, a ja ću im se priključiti u petak na treningu. Mogu reći da sam prezadovoljan. Klub ima visoke ambicije, žele duplu krunu u Hrvatskoj te daleko proći u Europskoj ligi – rekao je Zec za Dnevni Avaz pa dodao:

– Svi su me odlično prihvatili. Organizacija je vrhunska i ozbiljnost njihova rada me je privukla. Želim im pomoći da budu još bolji klub. Također, želim se golovima nametnuti izborniku Safetu Sušiću i da se ponovno vratim u BiH reprezentaciju – zaključio je Zec.

Zec je već igrao u hrvatskoj ligi, bio je u Šibeniku od 2007. do 2010. godine...

>>Rijeka dobiva novog napadača, na Kantridu stiže Ermin Zec

Komentara 1

PA
pavo
11:37 17.09.2014.

Tko je taj Ermin Zec? Iz koje zemlje dolazi? Što je to "Dnevni avaz"? O kojoj se reprezentaciji radi? Tko je taj izbornik Safet Sušić? To bi iz članka trebalo biti jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije