Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBOTIĆ I PAJAČ

Dva Hrvata igraju u najuspješnijoj momčadi Europe

Dinko Trebotić
Goran Stanzl/PIXSELL
30.09.2014.
u 18:57

Momčad iz Szekesfehervara u 14 službenih utakmica je upisala isto toliko pobjeda uz gol razliku 51:5. Devet je pobjeda upisla u prvenstvu, dvije u Liga kupu te tri u kupu.

Znate li koja je trenutno najuspješnija momčad u Europi? Mađarski Videoton! Momčad iz Szekesfehervara u 14 službenih utakmica je upisala isto toliko pobjeda uz gol razliku 51:5. Devet je pobjeda upisla u prvenstvu, dvije u Liga kupu te tri u kupu.

U Videotonu igraju i dva hrvatska nogometaša - Dinko Trebotić i Marko Pajač.

- Na kraju prošle sezone u Lokomotivu je stigao upit za mene, Videoton je bio uporan, gledali su me cijelu prošlu polusezonu, zapeli su za mene, htjeli me dovesti. Klub je odlično organiziran, dobra je atmosfera u momčadi, to pokazuju i rezultati. Mađarski nogomet je u usponu, dosta klubova ima nove stadione, i moj Videoton od prvog mjeseca kreće u rekonstrukciju postojećeg stadiona - rekao je Trebotić za Goal.com.

>> Dinko Trebotić potpisao za mađarski Videoton

Komentara 1

VL
????
22:29 30.09.2014.

Ma odmah u reprezentaciju s njima nakon ovakvog članka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije