Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domagoj Antolić

'Rakitić nije odigrao vrhunsku sezonu, on može puno bolje'

Ivan Rakitić
Reuters/PIXSELL
28.05.2015.
u 23:23

'Barcelona je za mene favorit finala Lige prvaka, iako je u toj jednoj utakmici sve moguće. Katalonci su uspjeli idealno tempirati formu, u finišu sezone djeluju uvjerljivo i dominantno'

Dinamov kapetan Domagoj Antolić u kolumni za Goal.com govori kako Juventus, za koji navija, može pobijediti Barcelonu u finalu Lige prvaka 

Barcelona je za mene favorit finala Lige prvaka, iako je u toj jednoj utakmici sve moguće. Katalonci su uspjeli idealno tempirati formu, u finišu sezone djeluju uvjerljivo i dominantno, igraju svoj najbolji nogomet. I baš lakoćom pobjeđuju svoje suparnike.

No, mislim da Juventus ima šanse za iznenađenje, samo moraju odigrati pametnu i strpljivu utakmicu. Vjerujem da će Juventus stati i čekati svoje prigode iz kontranapada, a ne ući u nekakvo otvoreno nadigravanje s Barcelonom. Tu i ne bi imali previše šansi.

Ivan Rakitić ove se sezone odlično uklopio u igru Barcelone, odigrao je i više nego korektnu sezonu. Ali, ne i vrhunsku, jer Rakitić može još puno bolje. Sada se potpuno prilagodio na novu sredinu, na veliki klub, pa sam siguran kako će i Raketa sljedeće sezone biti još bolji. To mu od srca želim.

Domagoj Antolić istaknuo je i zašto će navijati za Juventus, ali i zašto neće gledati veliko finale, a to pročitajte u Heineken kutku na Goal.com/hr 

>>Rakitić čestitao Sevilli: 'Sada opet donesite trofej među navijače'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije