Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog navijača

Dinamu najveća kazna, platiti moraju i Rijeka, Hajduk, Zagreb i Zadar

BBB
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/2
14.05.2015.
u 14:55

Kažnjen je i fizioterapeut Zadra Srđan Ivković kojeg su suci udaljili s klupe u utakmici protiv Istre (2 tisuće kuna)

Disciplinski sudac Krešimir Vlajčević objavio je kazne za klubove, igrače i dužnosnike u HNL-u. Najgore je prošao Dinamo koji je kažnjen sa 15 tisuća kuna zbog baklji koje su navijači bacili u teren, a iz istoga razloga kažnjeni su Hajduk, Rijeka, ali i Zagreb kao domaćin.

"Rijeka je kažnjena sa 5.000 kuna zbog paljenja nekoliko pirotehničkih sredstava u gledalištu u 70. minuti na utakmici Rijeka – Lokomotiva.

Na utakmici Hajduk –Osijek pirotehnika je korištena u više navrata, a zbog baklje ubačene u teren za igru u 55. minuti igra je bila u prekidu od 20 sekundi pa je Hajduk kažnjen sa 10.000 kuna.

Na utakmici Zagreb-Dinamo tzv. navijači iz skupine BBB koji su se nalazili na gostujućoj tribini u 75. minuti zapalili su 15 baklji od čega su 7 bacili u teren za igru pa je utakmica bila u prekidu dvije minute: budući da je riječ o ponovljenom slučaju prekida igre od iste navijačke skupine, Dinamo je kažnjen sa 15.000 kuna, a Zagreb kao organizator sa 5.000 kuna", piše na stranicama HNL-a.

Kažnjen je i fizioterapeut Zadra Srđan Ivković kojeg su suci udaljili s klupe u utakmici protiv Istre (2 tisuće kuna), ali i cijeli klub (5 tisuća kuna) zbog "nesportskog ponašanja momčadi (članak 54. DP HNS-a) na utakmici Istra 1961 – Zadar, pet opomena i jedno udaljenje s klupe."

Komentara 3

KV
ka-vuk
15:03 14.05.2015.

Sad nek klubovi proslijede te kazne pociniocima i problem rijesen.

VI
virkom
15:55 14.05.2015.

Par tisuća kuna???? Pa kakva je to kazna za prvoligaški klub? Smiješno i žalosno!

DO
don07
15:20 14.05.2015.

oni sami sebi i drugima određuju kazne a naslov za pranje mozga:"dinamu najveća kazna" ha,ha,ha,ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije