Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči gostovanja u Puli

Dinamov trener: Još mi smeta remi s Istrom, ali sada ćemo biti pravi

Ivajlo Petev
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
18.03.2017.
u 13:56

Očekujem da uzmemo tri boda, nastavimo s dobrim igrama iz prvenstva. Jedino me brine teren, ali morat ćemo se brzo prilagoditi i biti pravih u tih 90 minuta. Istra je solidna ekipa, tako da očekujem dobru utakmicu i našu pobjedu - rekao je Ivajlo Petev

Nogometaši Dinama u prošlom su kolu smanjili prednost Rijeke na četiri boda, pa sada modri žele nastaviti s pritiskom prema vodećoj momčadi Prve HNL. U 25. kolu nogometaši Ivajla Peteva u nedjelju (15 sati) gostuju u Puli, gdje će od prve minute tražiti bodove na gostovanju kod Istre 1961...

- Očekujem da uzmemo tri boda, nastavimo s dobrim igrama iz prvenstva. Jedino me brine teren, ali morat ćemo se brzo prilagoditi i biti pravih u tih 90 minuta. Istra je solidna momčad, tako da očekujem dobru utakmicu i našu pobjedu - rekao je Ivajlo Petev, pa nastavio:

- U prvom smo dijelu sezone remizirali doma s Puljanima, to me i dalje smeta. No, sami smo si bili krivi za taj remi, a ta nam utakmica mora biti samo još jedan motiv da sada budemo pravi. U kadru su svi osim ozlijeđenih igrača (Sigali, Benković, Schildenfeld, Henriquez), neće biti ni kartoniranog Pivarića, dok se prije tri dana na bolove u koljenu požalio i Fiolić.

Kakvo je stanje sa Sigalijem? Ili sa Soudanijem?

- Sigali svakodnevno trenira individualno, njegovo se stanje postepeno poboljšava. Soudani je spreman, on konkurira za Istru.

Koliko bi vama značio povratak Ademija?

- Pa vi ga znate bolje i od mene, znate koliko on znači momčadi. Svi se nadamo pozitivnoj odluci CAS-a, vjerujemo da će ona što prije doći u klub - završio je Petev...

Iz Dinamu su još jednom poručili kako ništa službeno o odgodi ili odluci Ademija nisu dobili, a napravili su sve kako bi dokazali nevinost svog igrača. U Maksimiru vjeruju kako će pozitivna odluka CAS-a ipak kroz par dana stići u klub...

>>Za više sporta posjetite našu Facebook stranicu Večernji list - Sport

>>Trener Istre s Dinamom je osvojio dva trofeja: 'Nema popusta za bivše poslodavce, želim im zagorčati život'

Komentara 4

DU
Deleted user
15:50 18.03.2017.

Ne mogu odoliti a da ne pohvalim naš VL jer malo je takvih nepristranih pisanih medija . Evo npr. oni nikako ne odustaju od ove slike Peteva koju su objavili već nebrojeno puta samo zato jer je na njoj najsimpatičniji i namjerno neće objaviti neku drugu sliku sa grimasom na licu . Bravo..

Avatar Titanov sin
Titanov sin
14:59 18.03.2017.

Uz ozbiljan pristup neće biti problema, pobjeda je sigurna.

VO
vorda0401
08:25 19.03.2017.

Realno Rijeka ako pobijedi Dinamo na Rujevici prvenstvo je riješeno.Ne vidim gdje Rijeka može prosuti bodove do zadnjeg kola a imat će plus 7 i pet domaćih utakmica i tri gostovanja(Istra,Lokomotiva i Slaven) na kojima će Armada napravit domaću atmosferu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije