Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRASTIČAN PAD

Dinamo u prosjeku gleda četiri tisuće navijača manje nego prošle godine!

stadion Maksimir
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
25.08.2014.
u 19:03

Na tribinama je svega 1852 gledatelja.

Dok hrvatski klubovi bilježe izvrsne rezultate u europskim natjecanjima, u domaćoj ligi nastupio je neočekivan pad gledanosti na stadionima. Tako je nakon šest odigranih kola Prve HNL prosjek gledatelja na stadionima 3127, a u cijeloj prošloj sezoni on je iznosio 3202.

Evo Dinamova primjera: u prva četiri kola prošle sezone na domaćim je utakmicama imao ukupno 23.970 gledatelja, u prosjeku 5992, a sada u istom razdoblju ima ukupno samo 7409 gledatelja ili u prosjeku mizerna 1852.

Za usporedbu, Rijeka je samo u dvije domaće utakmice, protiv Hajduka i Slavena Belupa, na Kantridi imala prosjek od 6500 gledatelja, a Hajduk (tri puta domaćin) na Poljudu čak 9102 gledatelja.

>> Mamiću ne smeta poraz: Čestitam navijačima, nogomet se vratio u Zagreb!

Ključne riječi

Komentara 34

DI
diskasting
19:18 25.08.2014.

Po meni ovo nije mjerodavno ali da i da je hajdkuk došao ili rijeka u maksimir bar bi nam gostujući navijači podigli prosjek gledanosti heheheh na kakve si niske grane dinamo moj spao jao jao..... nekad najjači navijači danas ruglo i plačenici... naravno da ne mislim na "prave" navijače dinamo koji nemaju veze s ovim komentarima na večernjem to za mene niti nisu navijači niti bu ikad bili oni se moraju zapitati dali oni dolaze radi dinama (ako da svaka čast- meni se povraća od ove uprave), ili dolaze radi podrške mamiću ( dno dna navijači to nisu ni navijači obični uhljebi koji gledaju gazdin interes i svoj nikako ne dinamov) pozdrav, dok mamić ne ode nebu niti navijača na maksimiru!

Avatar Piruška
Piruška
20:02 25.08.2014.

Mamić je uništio svetinju, bio sam na tisuću Dinamovih utakmica, a sada ne poznam ni jednog jedinog navijača koji ide na utakmice ! Kako je moguče da se to dogodilo ! Sramota nad sramotama !

DU
Deleted user
20:51 25.08.2014.

...sada nema BBB...gdje su navijači....imate na sjeveru navijače...tj abolirane huligane koji su prije 4 god poveli tu borbu protiv ZM....sada su abolirani i sklopili pakt sa njim ...plača im putovanja i sustavni su dio njegove prčije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije