Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbacuju optužbe

Dinamo: Osuđujemo napad na mladiće u Dubravi

Zdravko Mamić i Mirko Barišić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
25.10.2014.
u 21:17

"GNK Dinamo osuđuje svaku vrstu nasilja te pozivamo sve nadležne institucije da reagiraju kako bi se ova situacija što prije riješila i nadamo se da će počinitelji odgovarati za svoja djela"

Nakon što su BBB-i na svojim stranicama objavili priopćenje u kojem za sinoćnju pucnjavu u Dubravi optužuju "plaćenike Zdravka Mamića", o cijelom slučaju oglasio se i GNK Dinamo koji se ograđuje od svega i osuđuje napad na mladiće. Priopćenje Dinama donosimo vam u cijelosti:

"GNK Dinamo je odlučio reagirati na neistinite, šokantne i potpuno neosnovane optužbe na račun kluba i izvršnog predsjednika Zdravka Mamića u vezi pucnjave u Zagrebu.

GNK Dinamo kroz svoje djelovanje osuđuje bilo kakvu vrstu nasilje te smo naravno zgroženi činom koji se dogodio u Dubravi. Na službenoj stranici Bad Blue Boysa objavljeno je priopćenje u kojem se nedvosmisleno optužuje izvršnog predsjednika Dinama za upletenost u pucnjavu koja se dogodila u noći s petka na subotu u zagrebačkoj Dubravi.  U priopćenju se, također, Dinamo naziva "kriminalnom organizacijom" te je izneseno puno neistina.

Naravno, sve to nema apsolutno nikakve veze s istinom, šokirani smo količinom besmislica u spomenutom priopćenju i, treba li to uopće reći, negiramo bilo kakvu upletenost u obračun u Dubravi. Također, GNK Dinamo će poduzeti pravne korake kako bi odgovorni za napisane neistine i nanesenu štetu najboljem hrvatskom klubu odgovarali.

GNK Dinamo osuđuje svaku vrstu nasilja te pozivamo sve nadležne institucije da reagiraju kako bi se ova situacija što prije riješila i nadamo se da će počinitelji odgovarati za svoja djela,  a ozlijeđenim osobama želimo brz oporavak", stoji u priopćenju.

>>Dvojica ranjena u pucnjavi u sukobu suprotstavljenih navijačkih frakcija?

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar mihic
mihic
23:37 25.10.2014.

Sto svi skupa radite od mog dinama? sram me i mamica i bbb i plaćenika i muktasa karta za kunu i zzd dinamo . ... bas nekad zaboli kad vidim moj dinamo. Kad vidim ljude iste kao ja koji samoamo slegnu ramenima i jazu jeib ag Ocu dinamo da mi netko ne prijeti ako kažeš da mamic nešto radi dobro i da sam odmah mamicevac ocu dinamo nošen bbb koji ga jedini pjesmom mogu dignuti ocu dinamo i Maksimir na kojem dođemo svi iz Hrvatske koji ga volimo ocu da sinu objasnim primjerom sto je dinamo jer ovo što danas gledamo nije za ponositi se....

JA
JackRussell
10:40 26.10.2014.

Hrpa narkomana se posvađala usred noći, uopće nije ni čudo da je došlo do pucnjave i onda oni odmah izdaju priopćenje i napadaju Mamića?!?!? I još mediji to podržavaju. Da vas pitam, jeste li vi svi poremećeni? Deželiću, gdje si?

Avatar mama mia
mama mia
07:58 26.10.2014.

Dečki jel ste vidli sinoć Luku, bio je šef na terenu a igrali su Mesi, Neymar, Ronaldo i drugi nogometni multimilioneri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije